Tehnički kutak > Tuning skutera
voda u bloku
Benjamin:
pa nije mi bas jasno zas ak si otvarao vec jednom nisi odmah ispuhao s komrpesorom sve...makar mislim da ak ima jos malo vode u bloku nebi smjelo predstaviti neki problem..pali ga i turiraj klolko mozes da posrce to sve..to nemre bit neka velika kolicina vode nes malo...i odna ce se iznormalizirati.i jos kad se zagrije isparit ce voda..
gokiSP:
to sto je bilo u karteru je sad oped doslo do spuh i mozda se tamo opet zadrzava..ma nema previse tu filozifije..rastavit i ljepo to ocistit.. :dontknow:
jesi siguran da svi dihtunzi dobro dihtaju??
grbi128:
--- Citat: gokiSP - 04 Srpanj, 2009, 20:50:49 ---to sto je bilo u karteru je sad oped doslo do spuh i mozda se tamo opet zadrzava..ma nema previse tu filozifije..rastavit i ljepo to ocistit.. :dontknow:
jesi siguran da svi dihtunzi dobro dihtaju??
--- Kraj citata ---
evo maloprije sam svu vodu izvukao i kad sam ga prvi put palio iza toga,radio je malo duze nego inace i opet se ugasio,i opet je sve ko prije,gasi se stalno :dontknow: ,sad sam otklonio ovaj problem s vodom,on meni nije valjo ni prije ovoga problema sa vodom...znaci problem je u necem drugom...sto se karba tice probao sam dizne od 70 do 90 i probao sam sa 17.5 ali na svakom isti problem,stelao sam zrak i nista....neznam u cemu je problem,ali sutra cu ga odvest mestru pa sta bude...
dihtunzi su svi ok...
J.U.R.C.A:
ili ne obiva gorivo...pa se ugasi(vakum pumpa ili fegazer) ili su semerinzi na radilici dobili...
andy:
A da nije lulica :S, takve simptome je imo moj kad je lulica otišla...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju