Tehnički kutak > Tuning skutera

voda u bloku

<< < (3/7) > >>

Losinj:
pogledaj lamelice,kad su one malo kur*u onda zna tako da malo radi pa se ugasi

grbi128:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Srpanj, 2009, 21:27:33 ---ili ne obiva gorivo...pa se ugasi(vakum pumpa ili fegazer) ili su semerinzi na radilici dobili...

--- Kraj citata ---

sutra cu to dvoje malo pogledat,a semerinzi,jeli moguce to sto kad smo ih stavljali,pa digli da ugrijemo blok malo je puko sa jedne strane...cca 1,5mm po duzini ali ta se rupa vidi tek kad se malo iskrivi semering,tj ta se rupica prosiri :S...

--- Citat: Losinj - 04 Srpanj, 2009, 23:14:41 ---pogledaj lamelice,kad su one malo kur*u onda zna tako da malo radi pa se ugasi

--- Kraj citata ---

lamelice su nove,one sto se s kitom dobiju(ja mislim da su karbonatne)

--- Citat: andy - 04 Srpanj, 2009, 22:15:37 ---A da nije lulica :S, takve simptome je imo moj kad je lulica otišla...

--- Kraj citata ---

sutra cu od prijatelja posudit ngk lulicu pa cu vidjet,ali ja mislim da nije lulice jer je skut kad smo ovo sve stavili radio...i na leru i mogo se vozit koliko toliko i nije iso preko 6-7t okretaja...:S

tnx

bijesna glista:
Ako imas kompresor samo skini lamelice i dobrano posuši blokove i radilicu iznutra i to što hitnije jer bi ti lezajevi radilice mogli najebati......Ako nemas onda nasuj pola litre goriva unutra i posisaj to sve van....

giannelli:
mozda da pojacas ler gas XD

grbi128:

--- Citat: gianelli - 05 Srpanj, 2009, 13:37:13 ---mozda da pojacas ler gas XD

--- Kraj citata ---

mozda! kako se to radi?                                                                                                                                              :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju