Općenito > Maxiskuteri
250/300cc best buy ??
R3nchi:
--- Citat: odin - 05 Srpanj, 2009, 01:43:43 ---Razmisli o Kymco People S 250. U paralelnom testu svih skutera visokih kotaca u motopulsu istaknut je kao skuter na najboljim ubrzanjem, najboljim kocnicama i najboljom zavrsnom obradom, u zestokoj konkurenciji. Dva diska, ravna podnica, najveci prtljaznik u klasi, vjetrobran, dvostruko halogeno svjetlo sprijeda, LED straznje svjetlo i zmigavci... Puno opreme, a cijena je sad snizena na 25.000kn.
--- Kraj citata ---
Hm nelose nelose...
To se nisam ni sjetio da gledam..
ante_f18:
nexusu 300 nemozes falit super je al je malo skup,ili yamaha x-max 250.
R3nchi:
--- Citat: ante_f18 - 05 Srpanj, 2009, 12:23:34 ---nexusu 300 nemozes falit super je al je malo skup,ili yamaha x-max 250.
--- Kraj citata ---
Ajmo ovako..Financije su pod jedan.. :-[
Jel sam iovako u kreditu za auto na 7g :'( , a posto mi je motor 2go vozilo a i morat cu jos polagat cifra mi jako igra ulogu.. :sad1:
Ne znam vizualno oko beverlya najvise zaigra srce a ni pezo mu nije daleko (jel je po svemu kopija Beva) a posto sam dosta nabrijan na brzu voznju vazno mi je da ide..
A i hocu da se ja i cura bez nekog lomljenja mozemo gore vozat. I da mene na mojih 186 nece ledje ubiti kao na mojoj runnerici...
gokiSP:
ja sam i dalje za beverlya
ante_f18:
a onda polovni x-max nemozes falit... :icon_thumright:
novi su ti preskupi x-max 27000
nexus 300-38000
tako nesto suu ti cjene amos polovnog x-maxa nabavit za 15000-20000kn,a on ti je sigurno bolji od beva jer je meni lipsi a ima mista za 2 kacige bez problema...imas izbora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju