Općenito > Maxiskuteri

250/300cc best buy ??

<< < (3/13) > >>

gokiSP:
neznam..molim te objasni mi.. ::)  ja i dalje ne kuzim zasto uzimat skuplji skuter ako mozes dobit za manje novce skuter koji je udoban..performanse su dobre, 250 ide preko 140 po njegovom satu sto znaci da mozes imat solidnu putnu brzinu i uz sve to dijelovi su jeftinije od yamahe.. :dontknow:

R3nchi:

--- Citat: mrcina - 04 Srpanj, 2009, 22:21:01 ---yamaha x-max 250 rabljena u cijeni sa novim beverlijem netko kaže novo je novo ali yamaha i beverli se nemogu mjeriti niukojem pogledu jer u startu beverli gubi jer je jeftiniji točno za toliko koliko je yamaha kvalitetnija

--- Kraj citata ---

Nema sanse da vise kupujem polovno...A yamahu bi morao vidjeti u zivo...
Na slikama cak i nije tolko losa koliko sam ja mislio..
E da a sta je s Derbi Ramblom??
Misljenja?

R3nchi:

--- Citat: gokiSP - 04 Srpanj, 2009, 23:05:13 ---neznam..molim te objasni mi.. ::)  ja i dalje ne kuzim zasto uzimat skuplji skuter ako mozes dobit za manje novce skuter koji je udoban..performanse su dobre, 250 ide preko 140 po njegovom satu sto znaci da mozes imat solidnu putnu brzinu i uz sve to dijelovi su jeftinije od yamahe.. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ajd da odmah pitam , kolko tu ima mjesta za tuniranje recimo na bevu ??

gokiSP:
pa imas mjesta kolko oces..mozes stavit sve zivo al po meni je nepotrebno jer motor ide stvaro ok..al recimo da se poigras malo sa prijenosom i nekim sitnicama motor bi isao u najmanju ruku super a recimo da ti za to treba jos nekih 5 do 7 tkn ako bi isao i spuh gore..

odin:

--- Citat: R3nchi - 04 Srpanj, 2009, 16:52:30 --- Dosao sam do zakljucka da mi se neda lomit na mojoj runnerici i razmisljam opasno da ju prodam i uzmem nesto vece jace..
E sad za oko su mi zapali ovi modeli.. aprilia SCARABEO 300 SPECIAL ili 250 , beverly tourer ,SPORTCITY CUBE  ,    
Geopolis RS ili  malaguti password..Sta bi mi vi preporucili kao neki best  buy??!! Vazna mi je udobnst za 2je (ja sam 186/96) ...I da je zivahan u voznji..
Tj da nije trom i to...
A i cijena mi je bitna...

--- Kraj citata ---

Razmisli o Kymco People S 250. U paralelnom testu svih skutera visokih kotaca u motopulsu istaknut je kao skuter na najboljim ubrzanjem, najboljim kocnicama i najboljom zavrsnom obradom, u zestokoj konkurenciji. Dva diska, ravna podnica, najveci prtljaznik u klasi, vjetrobran, dvostruko halogeno svjetlo sprijeda, LED straznje svjetlo i zmigavci... Puno opreme, a cijena je sad snizena na 25.000kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju