Općenito > Propisi
A, A1, A2
pixa.93:
e a jel se zna onda kolko je sad polaganje za a1.svi govore razlicite cijene
andy:
--- Citat: pixa.93 - 01 Listopad, 2009, 22:14:41 ---e a jel se zna onda kolko je sad polaganje za a1.svi govore razlicite cijene
--- Kraj citata ---
Pa fala bogu, da ima više cijena.. Npr.. u Zagrebačkoj županiji točnije Vrbovcu je jeftinije nego u Bjelovaru.. Provjereno.. Pa najbolje odi u autoškolu koju oš ić i tam pitaj i tak ti najsigurnije, a ti se stalno samo i raspituješ, odi dogovori autoškolu pa ćeš znat pa i nama javi
fic:
s tim da u ZG-u puno lakse padnes na voznji.....
dino gp1:
--- Citat: Biker(ss) - 01 Listopad, 2009, 22:08:33 ---e ljudi...navodno cujem da su nove cjene za A1....kao 3200.... ne znam koliko je ranije bilo...
i kao da se zakon izmjenio...da možeš voziti od 0-24 da nema veze koliko godina imaš
--- Kraj citata ---
Malo si krivo informiran... (skoro) duplo jeftinije si napisao nego što zapravo je :icon_biggrin:
BM0021:
Ja sam u pon upisao A kategoriju, 3152kn + 200kn neka uplatnica haku (valjda ispit, nisam ni gledao zapravo...). Vozim hondu cbf 600s, mora bit 500ccm i preko 35kw tj. mora pisat bar 36kw u prometnoj da bi se mogla A kat polagat na motoru.
btw odusevio me motor, nije nikakav problem odvozit cunjeve i osmicu s njim makar je velik i tezak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju