Općenito > Propisi
A, A1, A2
andy:
--- Citat: kristijanSR70 - 28 Rujan, 2009, 12:41:02 ---evo ja sam danas vadio liječnički, platio ga 350 kn i dao u autoškolu 2550 kn za A2 kategoriju samo voznja 15h na beverlyu 500 i cim položimidem po motor
--- Kraj citata ---
Na beverly-u.. Znači ne na motoru s brzinama, koji beverly :icon_scratch:
pixa.93:
e a koliko je sad nakraju polaganje za a1 kategoriju.nest mi frend prico da se za a1 popelo na sedam i pol tisuca kn a za auto oko 10 tisuca
kristijanSR70:
--- Citat: andy - 28 Rujan, 2009, 16:10:02 ---Na beverly-u.. Znači ne na motoru s brzinama, koji beverly :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
beverly 500....
nije motor na brzine imaju yamahu ybr 250 ali nisam htio..to ti je kao sto neke autoskole tj vecina imaju aute dizele a neke imaju benzince, za one koji voze i znaju to je čist normalno, a za one koji prvi put sjedaju u dizela ili benzinjaru je sasvim drugi pojam ( mislim na prelaz dizel/benzin i obratno)
nisam htio polagat na ovaj s brzinama
Biker(ss):
e ljudi...navodno cujem da su nove cjene za A1....kao 3200.... ne znam koliko je ranije bilo...
i kao da se zakon izmjenio...da možeš voziti od 0-24 da nema veze koliko godina imaš
andy:
--- Citat: Biker(ss) - 01 Listopad, 2009, 22:08:33 ---e ljudi...navodno cujem da su nove cjene za A1....kao 3200.... ne znam koliko je ranije bilo...
i kao da se zakon izmjenio...da možeš voziti od 0-24 da nema veze koliko godina imaš
--- Kraj citata ---
Pa mene zaustavili u 4 ujutro plavci i prometna, vozačka, si pio kaj, reko nisam i to to pustio me.. Pa taj zakon je ukinut odavno za poslije 11 sati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju