Općenito > Generalno o skuterima
Giarelli GSP50
jprekrit:
--- Citat: rakitje00 - 02 Srpanj, 2009, 23:35:04 ---da a ko ti je to reko..ko sto su rekli deckima kaj imaju generice da su iz austrije i ko deckima kaj imaju keeway da su masine od benellia...hahahahha
daj molim te taj motor nema t od taljana..kaj slusas puste price
--- Kraj citata ---
e da... Čak nisam ni dobro napisal proizvođača... Točnije, naziv proizvođača je Garelli. Pošto me zanimalo, odlučil sam u Google upisati Garelli i odma mi je izbacilo ono kao Garelli (http://www.garelli.it/). Ja sam isto mislil pa nema šanse da je to talijan, i ajd ja pogledati kao link Contattaci (kao Kontakti), i vidim ono... Fakat... Pravi talijan. Čak se i u Google maps može nači i tvornica di je... Čini mi se da je negde blizu Milana.
cvele60:
--- Citat: ---daj molim te taj motor nema t od taljana..kaj slusas puste price
--- Kraj citata ---
Vrlo tacno...garant ih je otkupio neki kinez...
A lep skut,mina kopi,LC... :icon_scratch:
jprekrit:
Nemam pojma ljudi... A i nigde ne mogu niš nači za taj skut osim onih osmovnih karakteristika. a ono kaj me najviše zanima (čiji je stroj u njemu, kolka snaga) to nigde nemogu pronaći. Zato ljudi, help! :sad1:
R@kija:
gle motor predobro zgleda i NIJE TALJAN DAJ SHVATITE MOGU PISAT KAJ OCE ALI ON NIJE TALJAN TO JE OBICNI JOS JEDAN KINEZ!!!!
masina je kopija minarelija od sada na disk i AC kolko sam po slikama vidio (ventilator sam vidio da ima)
to i stavit mianreli ac masinu pravu na disk iza:neki mid race stavit i laganica!!
motov3x:
kako nije talijan kad na svakoj stranici koja je na netu ima talijanske boje i sve to, al karakteristike motora nisam nigdje vidio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju