Općenito > Generalno o skuterima

Giarelli GSP50

(1/3) > >>

jprekrit:
Ima tko kakva iskustva s tim skuterom, koje su mu karakteristike, kakve su performanse i tak neš slično...
Jako me zanima jer mi je ljepši od SF2, a s cijenom su skoro isti. Trebam za frendicu jer me pitala za taj skuter, a ja nikad nisam ni čul za tu firmu.
Izgleda jako atraktivan i zanimljivi skuter, pa zato molim malo više o njemu da znam!

Više slika na http://img139.imageshack.us/gal.php?g=61680545.jpg

vktr:
LOL jedva da je izašla već su kopirali šitfajt trojku :toothy12:

a ime giaRelli hahahaha komedija

R@kija:
kineska masina..nemozes ocekivat nesto...kopija mianrelija sam htio rec..cini se ljep bar meni jbg nejde al doro zgleda

jprekrit:

--- Citat: rakitje00 - 02 Srpanj, 2009, 23:26:01 ---kineska masina..nemozes ocekivat nesto...kopija mianrelija sam htio rec..cini se ljep bar meni jbg nejde al doro zgleda

--- Kraj citata ---
Nažalost... Nije kineska nego talijanska... Nigde nemogu naći nešto više o tom skuteru... O joj...

R@kija:

--- Citat: jprekrit - 02 Srpanj, 2009, 23:29:20 ---Nažalost... Nije kineska nego talijanska... Nigde nemogu naći nešto više o tom skuteru... O joj...

--- Kraj citata ---

da a ko ti je to reko..ko sto su rekli deckima kaj imaju generice da su iz austrije i ko deckima kaj imaju keeway da su masine od benellia...hahahahha

daj molim te taj motor nema t od taljana..kaj slusas puste price

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju