Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB variomat vrijeme za zamjenu ili ne

(1/3) > >>

zokizo:
variomat mi ima na nekim dijelovima ostecenja ogrebotine rupice cak je i malo udaren sastrane (zaokruzio sam) i u sredini je kao izlizan (tu di su strelice)

i kad je motor hladan kad krecem zvuci kao da u prazno vrti ali nakon par sec krene, ali nakon 10ak min voznje onda normalno i krece i sve
pitanje: dali je variomatu vrijeme za zamjenu ili moze ovako ostat i ne mijenjat ga (motor ima 35.000km i unutra je variomat TGB)

i dali netko zna kolko grma su rolice koje idu uz auspuh ARROW EXTREME neke zelene su

hvala

gokiSP:
vrti u prazno vjerovatno jer klize remen dok se ne zagrije na tom izlizanom..ovo sta je udubljeno nije pozeljno i bilo bi dobro da ga promjenis..te zelene rolice su vjerovatno seriske 7.2 grama.. bile bi dobre 5.0 - 5.5

andy:

--- Citat: gokiSP - 02 Srpanj, 2009, 20:39:31 ---ovo sta je udubljeno nije pozeljno i bilo bi dobro da ga promjenis..

--- Kraj citata ---

Misliš da to remen troši ili ?

zokizo:

--- Citat: gokiSP - 02 Srpanj, 2009, 20:39:31 ---vrti u prazno vjerovatno jer klize remen dok se ne zagrije na tom izlizanom..ovo sta je udubljeno nije pozeljno i bilo bi dobro da ga promjenis..te zelene rolice su vjerovatno seriske 7.2 grama.. bile bi dobre 5.0 - 5.5

--- Kraj citata ---

te zelene sam dobio uz auspuh ovaj....
 variomat sma i mislio mijenjat danas kad sam otvorio masinu sam se iznenadio kako izgleda
sta bi dobio npr. sa ovim 5.5 rolicama???? bolji start i losiju krajnju brzinu????

zokizo:

--- Citat: andy - 02 Srpanj, 2009, 20:52:28 ---Misliš da to remen troši ili ?

--- Kraj citata ---

ja mislim da je to prijasnji vlasnik mijenjo  i ostetio variomat jer odkad je motor kupljen imao je slabiji start dok se ne zagrije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju