Tehnički kutak > Blokade

Blokada za tjunirani skuter

<< < (5/9) > >>

bijesna glista:

--- Citat: benelli - 12 Srpanj, 2009, 23:28:47 ---stavis komadic cjevi na sajlu od gasa tamo di iglu podize sajla da ne otvara vise od toliko ja sam to napravio samo me pitao ovaj na tehnickom zasto imam tako kratki gas i ja mu kazem otkud ja znam i to je to

--- Kraj citata ---

Ovo cu ti i ja preporuciti...malo je gadno isprve ustelat,ali kad jednom to napravis spremis si taj komadić slamćice za nagodinu....ja sam sa slamćicom to napravio......Probaj i neces se pokajati......Sto se tice dizne neznam kako bi to sljakalo i gdje bi nabavio recimo diznu 50 i dali bi ti motor uopce palio na takvu diznicu.........

walkay:
Ljudi ne kuzim vas! Ja sam vidio na internetu (scooter attack) da imaju elektronsku blokadu gdje samo namjestis brzinu, npr 50 kmh i nece ti dati vise! Zove se REV LIMITER TOGGLE SWITCH kosta 36 eura!  :toothy9:

gogo-180:
dal ima takvo što za sp-180 ili eka druga metoda.. meni treba HITNO.

luna500rr:

--- Citat: walkay - 04 Listopad, 2009, 18:43:14 ---Ljudi ne kuzim vas! Ja sam vidio na internetu (scooter attack) da imaju elektronsku blokadu gdje samo namjestis brzinu, npr 50 kmh i nece ti dati vise! Zove se REV LIMITER TOGGLE SWITCH kosta 36 eura!  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Istu stvar imas u slow rider-a za 100kn ili ako zelis na daljinski prekidac mislim 50e

gogo-180:
šta za sp-a.... ako ima idem odma po to ... hvala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju