Tehnički kutak > Tuning skutera

sf2 & leo vince zx

<< < (4/6) > >>

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 30 Travanj, 2007, 17:09:02 ---Kada se stavi auspuh, dizna bi trebala biti oko 64, ne vise od 70.
Stave se tvrdji federi na kvacilu ( srednja tvrdoca ), lakse rolice od serijskih za nekih 2 grama...

--- Kraj citata ---

nema tu ''dizna bi trebala biti'' kod vecine je sa otvorenim spuhom izmedu 64-70,

recimo kod mene je 76 samo sa spuhom, na 17,5, koji sam zamjenio za keihn 12,5 (kojem je seriska dizna bila 70)
ja stavio na della 66 zrak zatvoren skroz, nemogu ni krenut, stavio 68 ista prica, ugusi se odma
i na kraju 76 koju sam dobio sa polovnim karbom (a karb je bio na kitu), i eto sad se vozim sa 76 zrak otvoren 2 kruga, igla spustena skroz i trosi mi oko 5l
idealna bi mi bila 72-74 (al de ju nabavi)

SlowRider:
Od necega treba poceti, ja govorim o najcescim slucajevima. 8)

marko.p:
....jeste vi uzeli u obzir moju kilometražu??? hoće se meni mašina kaj sje...??? ???

SlowRider:

--- Citat: speedfight - 30 Travanj, 2007, 19:54:51 ---....jeste vi uzeli u obzir moju kilometražu??? hoće se meni mašina kaj sje...??? ???

--- Kraj citata ---

To ti vrijedi ako bi kit stavljao, sa auspuhom ce opterecenja ostati ista, mozda mrvicu veca zbog okretaja.

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 30 Travanj, 2007, 22:37:44 ---
--- Citat: speedfight - 30 Travanj, 2007, 19:54:51 ---....jeste vi uzeli u obzir moju kilometražu??? hoće se meni mašina kaj sje...??? ???

--- Kraj citata ---

To ti vrijedi ako bi kit stavljao, sa auspuhom ce opterecenja ostati ista, mozda mrvicu veca zbog okretaja.

--- Kraj citata ---

mislim da se seriska radilica moze vrtiti na nekih 11t okretaja, ako je nov skut moze ostati seriska radilica za base kit

inace otvoreni spuh podize okretaje za nekih 2t, znaci recimo 9t sto je svakako ne skodljivo radilici

...ispravite me ako sam sta krivo napisao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju