Tehnički kutak > Tuning skutera
sf2 & leo vince zx
marko.p:
evo ja kupio od jednog člana foruma spuh leo vince zx i njime dobi rolice od 6.5 grama...imam sf2,22 000km,sve serisko...
jesu te rolice ok? šta bi još sve trebao promjenit? jel treba šta štelat karburator?
StreetRunner:
nećeš morat poštelavat karburator,iskombinirat ćeš to s rolicama i stavit spuh i to ti je to.Ako nije očišćen a pošto je polovan očisti ga ti.Stavi još variomat,veći karburator,diznu,filter i to će sasvin solidno ić.Taman lipa priprema za kit ako bi jednon ga stavlja
igor.sb:
sa otvorenim spuhom, veca snaga, masina se vise vrti i za to bi bilo dobro i vecu diznu staviti i nastelat karb
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 29 Travanj, 2007, 22:27:51 ---nećeš morat poštelavat karburator,iskombinirat ćeš to s rolicama i stavit spuh i to ti je to.Ako nije očišćen a pošto je polovan očisti ga ti.Stavi još variomat,veći karburator,diznu,filter i to će sasvin solidno ić.Taman lipa priprema za kit ako bi jednon ga stavlja
--- Kraj citata ---
Muko moja, nećeš morat štelat karb, ali ćeš morat kupit novi i novu diznu... ::) :laughing7:
A šta, novi, pogotovo sa novon diznom, neće morat štelat, a...? :icon_biggrin:
Za tvoj karb, trebat će ti veća dizna, i možeš stavit Malossi Red Sponge filter koji je protočniji, da daje malo više zraka većoj dizni... Ode potrošnja gori, ali je malo jači, i bolji je zvuk... Pa koga veseli... :dontknow:
StreetRunner:
ja san mislio ako kupi a ne sad samo s auspuhon.Ono mu je bila preporuka ako bi ima love da uzme sve ono pa sve lipo poštela i iša bi mu solidno lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju