Tehnički kutak > Tuning skutera
manualni čok i idealne role nrg mc3???
psycho:
ne slusaj ih dekl je lako nabaviti a radilici se od toga struganja ne moze nista desiti jedino ako si sj#bo navoj ali i to se da narezati ( na navoj mislim) koje ti je godiste motoriććććć
psycho:
raspitaj se po bj bar tu imas nrg-a runera zipova sve dekle su ti iste :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
--- Citat: psycho - 14 Srpanj, 2009, 00:46:12 ---raspitaj se po bj bar tu imas nrg-a runera zipova sve dekle su ti iste :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Od zipa nije isti!
zip ima kraci blok a samim time i deklo!
gokiSP:
--- Citat: psycho - 14 Srpanj, 2009, 00:41:31 ---ne slusaj ih dekl je lako nabaviti a radilici se od toga struganja ne moze nista desiti jedino ako si sj#bo navoj ali i to se da narezati ( na navoj mislim) koje ti je godiste motoriććććć
--- Kraj citata ---
nemoj pricat gluposti jer neko moze shvatit ozbiljno..otvorio si temu di pitas neke najosnovnije stvari a tu pricas o radilicama ko veliki znalac.. ;)
--- Citat: nostra - 13 Srpanj, 2009, 22:28:22 ---dao skuter neki dan na vožnju budućem vlasniku i htio je stavit malo lakše role,,danas sam ulovio vremena i krenuo radit ali mi nitko nije mogao pomoći pa sam svog oca zvao a on je teški pehista :sad1:...
uglavnom uspjeli mi sve fuš metodom nekako skinuti dolje ali gore stavit nikako-to jest zategnut maticu na radilici...nabavio ja i alat za zakočit zubčanik ali nemre otac nikako držat :toothy12:,,naravno dao sam njemu da zateže maticu(u obzir treba uzet da je mrak već pao a slabo neko svjetlo u "garaži") i veli on meni stegno sam ja to dobro..bacio ja oko reko ok pa valjda zna stegnut :toothy11: ...
stavim deklo gore upalim nrg-a a ono trga,škripa,brže bolje gasi i skidaj deklo dolje...
rezultat je malo sastrugan onaj ventilator plastični ali ništa strašno...glavni problem je matica -sva je zglodana,kak je on to gedorama stezo neznam valjda je ukoso držao...
naravno sav je poživčanio i dok sam sklanjo skuter on u auto i nekud naprijed-naravno prešo je prek dekla koje je puklo ko brus :sad1:
e sad moje pitanje vama maticdu samo da nekako skinem i istu kupim ali kako ću znat jel radilica dobila???može otić na njoj navoj ili šta???
deklo ću valjda negdje nabavit polovno...
pomažite u vezi radilice šta da provjerim sutra jer živaca danas za šarafanje više nemam...
nadam se da pehizam nije nasljedan :unblivbl:
--- Kraj citata ---
ne mora bit da je navoj na radilici otisao, navoj na samoj matici je meksi tako da on u vecini sluajeva prvi prode, kupi novu maticu i probaj ju lagano gedorom zavrtat, ako ide navoj je ok ako neide nije..nema previse filozofije..
nostra:
nisam uspio odšarafiti maticu jer je sva zglodana tako da gedora samo klizi po njoj..
sutra ću do vulkanizera jednog blizu mene otići pa da pištoljem to riješe...
ono što me zanima na koliko kila da stegne novu maticu???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju