Tehnički kutak > Tuning skutera
manualni čok i idealne role nrg mc3???
nostra:
evo ovako kupio i namontirao dellorta 12 sa već navedenim manualnim čokom...
problem je u tome što imam samo sajlu iz čoka i ništa na njoj,valjda bi trebao biti nekakav prekidač ili nešto???(nikad nisam imao karb sa manualnim čokom)
kako to izvest,ili da kupujem to negdje i gdje???
skuter mi je na prodaju(pare me čekaju)-moram riješit još samo to i rolnice pogodiot koje na nrg-a da malo živne....
molim pomoć-hvala...
evo kako naslov kaže zanimaju me i role idealne,znači bez multivara koju gramažu da uzmem ,TT je na skuteru,žute opruge kvačila,serijska centralna opruga....ići će u njegov airbox bez lulice red sponge(onaj mali airbox)-valjda ima red spongi te veličine???
role bi nove jer su ove ishabane sigurno nakon 8000 km...težina koja je neznam jer su mi to pred god i po u servisu slagali 3 jedne težine i 3 druge težine(u to vrijeme nisam ni znao kak rolnica izgleda)
simptomi su sljedeći kod starta se skuter dere i razvrti do 10000okretaja pa kao da prešaltam u drugu brzinu i padne na 8000 pa povečanjem brzine pada na 7500-7700 okretaja...
hvala unaprijed..prvenstveno me zanimaju role,pa ovaj nastavak na sajli od čoka...ajde pomozite???
nostra:
pa netko valjda na forumu vozi nrg ........ :sad1:
Rossi:
bez multivara koliko se sjecam su isle nesto oko 4.5 grama....od 4.7 pa do 4 sve mozes stavit..stavi 4.5 ja mislim da ces biti zadovoljan...
J.U.R.C.A:
ovo je slika coka..kako izgleda!
nostra:
--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 14:33:18 ---
ovo je slika coka..kako izgleda!
--- Kraj citata ---
ovaj plastični dio mi nedostaje imam golu sajlu,di mogu kupit taj dio???
već sam pomišljao od starog bicikla mjenjač sa governala strgat i stavit njega jer malen je hod sajle...(ako nemam di za nabavit taj plastični dio napravit ću sa mjenjačem neki fuš)
--- Citat: Rossi - 06 Srpanj, 2009, 14:32:35 ---bez multivara koliko se sjecam su isle nesto oko 4.5 grama....od 4.7 pa do 4 sve mozes stavit..stavi 4.5 ja mislim da ces biti zadovoljan...
--- Kraj citata ---
hvala ti...uzimam 4.5 težinu pa ću vidjet...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju