Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 Open- :help:
Nikon:
ma nije sve ti je to rock n roll...
to ti ima ulja malo vise nego kad se pali lampica od rezerve i onda po polozaju skutera ti se pali/gasi (zbog polozaja tanka za ulje odnosno oblika :):))
uli ulje i nece te zekit ni zbrdo ni nizbro a ni ugasen :icon_biggrin:
npr na hondi x8r nalijes ga punog ulja vozis se 2 dana i nagnes skuter a ona se pali...
:):)
eto i doom ti je reka :):) livaj ga cesce i nece se palit :)
ja ti preporucan da uvik imas bocu ulja ispod sica jer se zna dogodit da pofali a nema pumpe blizu i sl.
kipar13:
Pitao sam ja bas posebno za to ulje (jer imam uljnih problema i s Alfom147 :binkybaby:) i reka je frajer da se to moze povremeno palit(i gasit :confused5:) i da je to ok. a kad svijetli cijelo vrijeme da onda dolijem... e sad il oni nisu nalili toliko ulja koliko su mislili ili ga ja previse vrtim... btw, jel mu moze sta biti kad je ovako nov a odvrnete mu gas...? ne bas stalno al i ne bas rijetko :icon_scratch: koliko vama trose ulja skuteri?
Nikon:
pa sa bocon ulja bi triba proc 1000km
i da moras ga malo razradit.. dobro on ima blokadu sad i nemoz bit gazen, al nemoj mu drzat full gas stalno..
morali su ti rec doli koliko mu traje razrada i toliko ga nesmis cipat (full gas cilo vrime)
ja iman 4t i ulje mi se ne trosi a traje cca 5000km
to sta pisa ulje pa livan svaku 500km bocu od 100 kuna nema veze :toothy12:
antonioh0st:
--- Citat: ---ok ekipa! Kupio sam novi gp1 u petak i stavio benze a mehanicar je rekao da ima ulja za 500km... i napravio sam 200km i lampica za ulje se pali na uzbrdici?? dontknow i kad stanem i ugasim i ponovo upalim- sve ok {$default_huh_smiley} i tako na svakoj uzbrdici... e sad, jel to mene ovaj zaje... ili to trosi ulja vise nego sto bi trebao???
--- Kraj citata ---
Ej pozdrav, daj reci ak si bio u RPM-u jesu im u petak stigli GP1 50 Race??
kipar13:
hvala ljudi idem naci di se sad moze kupit ulje... to je jedina dijagnoza :toothy9: :hello:
antonioh0st-e kupio sam ga u RI pa ti nemrem :laughing6: pomoc. imaju ga u RI jednio to to migu reci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju