Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 Open- :help:

<< < (3/3)

antonioh0st:
aha, hvala svejedno :hello:

filiplatinovicz:
koliko buke ni zbog čega...
ako je mehaničar rekao da ima OKO 0,5 l ulja, nakon cca 250 km bi trebalo doć na rezervu. No možda i prije, ako ga u stvari ima manje. Derbijev spremnik za ulje sadrži 1,25 litara, od čega je 0,25 rezerva. Dakle, kad lampica počne stalno gorit još bi se trebalo moć proć oko 200 km. No, s time se nije za zahebavat. bolje je nalit što prije barem u početku dok se ne vidi kako stvarno funkcionira...
konkretno nakon što naliješ ulje, prema onome što eventualno ostane u litrenoj boci znat ćep koliko ga je bilo u vrijeme ulijevanja. inače, ulijevaj samo kvalitetna sintetička ulja i po mogućnosti benzin s prefiksom EURO, jer je mnogo čišći od  obična supera, barem kad je riječ o INI.

Punisher:
Nemoj ga sad gaziti... prođi barem 500 km bez punog gasa, onda mu već možeš maknuti blokadu ali ga opet nemoj full stiskati... kad prođeš 1000km onda ga možeš jače derati...
A što se tiče ulja možda nije stavio onoliko koliko ti je rekao da će proći... nalij ulja pa ćeš vidjeti, ako se ugasi lampica sve ok, a ako ne možda je nešto u k**cu.

ryder on the storm:

--- Citat: kipar13 - 29 Travanj, 2007, 13:46:39 ---Bok ekipa! Kupio sam novi gp1 u petak i stavio benze a mehanicar je rekao da ima ulja za 500km... i napravio sam 200km i lampica za ulje se pali na uzbrdici??  :dontknow: i kad stanem i ugasim i ponovo upalim- sve ok ??? i tako na svakoj uzbrdici... e sad, jel to mene ovaj zaje... ili to trosi ulja vise nego sto bi trebao???  :hmh:  :help:

--- Kraj citata ---
nalij ulja i nemaš beda!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju