Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sp
Sp-driver:
HELP
zokizo:
--- Citat: Sp-driver - 02 Srpanj, 2009, 09:27:47 ---HELP
--- Kraj citata ---
skini anlaser i probaj dali se on lagano vrti
mom je bila pukla gumica i ulazila vlaga, voda, kisa, zardjo nisi rukom mogao vrtit otvorio ga cistio svime i svacim i proradio
Sp-driver:
ovo sto si rekao je istina.. i ovaj je otvoren i ocoscen i radi... samo opet nema struje... a druga ins prikopcana...... lampe na cukici rade,naprijed na osiguracima ima struje...svijetla ne rade(radi zadnje) kaj jos...... i mislim da ni to opet nebi radilo... nego sam spojio na taj plus s desne strane zicu na + brave i onda s bijele proveo na prekidac paljenja i sad radi bravica normalno... das kontak i tek onda mos upalit,.... ma sou jbt
kiza-iz-kvarta:
nedavno sam imao sličan slučaj........liku na sp-u se pojebala piksna na deklu u koju usjeda bendix.....kad je dekl skinut i bendix pridržim gedoricom da ne ispadne bez beda anlasuje......čim vratim dekl i krenem ga pritezat bendix pobjegne u stranu i isto ga lagano krene vrtit i samo stane.......ne mora bit da je i ovo kod tebe,al šta te košta probat.....
gokiSP:
kiza on ima problem sa strujom..ne rade mu ni svijetla ni tabla..i to sve nakon slaganja.. ;D vidim da sad kupujes cilindar...sta je bilo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju