Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sp

(1/3) > >>

Sp-driver:
evo ovako... motor dam kontakt... na cukicama nema struje uopce.....  na onom "kur*u" s desne strane (2 debele i 2 tanke zice) na ulazu ima struju a na izlazu nema....   medutim kad spojim to direkt on kao lagano vergla al skoro nista.... zapravo uopce ne pokrece masinu nego skroz lagano vrti radilicu.... aku je dobar...

Da nije mozda anlaser crko il nesto drugo?? ja vise ideja nemam...   prakticki je motor mrtav sto se struje tice....

Hvala na pomoci

Benjamin:
si probao drugi akumulator?

Sp-driver:
3 sam izmjenjo i nista.... kao da anlaser jebe i nece ga ookrenut kak spada... a treba mi da vergla dosta dugo jer je generalka gore

gokiSP:
nije to do alnasera ako te jebei i struja na tabli a aku ti je dobar..mislim premala mogucnost da crkne i tabla i alnaser u isto vrijeme..pogledaj si malo kontakte, džekove, masu, osigurace naprijed ispod maske i ovaj od akumulatora...

Sp-driver:
a nemam pojma.... osigurac nijedan nije izgorio.... i uopce nece vrglat.... stavio sam onaj relej ili sta vecs  desne strane drugi i isto..... a kad spojim zice direkt onda sam vergla - ako se to moze nazvat verglanjem je rjedva da se okrece....    probat cu s drugim anlaserom sutra....ali nevjerujem da je to.... jer neznam zasto na ulazu u taj relej ima struju(znaci ona zica s aku-a) a na drugom plusu(izlazu) nema.... i uopce nema struje da dzeku za zadnja svijetla i ulje ja mislim....

Ajde hitno jeee    :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju