Općenito > Propisi
Dobio jaransku kaznu 500kn, help žalba i to
dino gp1:
Jesi li napisao žalbu?
vpucko:
cuj ako budes pisao zalbu obavezno daj nekome strucnom da ti ju slozio na 3,4 stranice... jer nema sanse da ce oni za 500 kn ic proucavat... tako mi to barem sredimo,,, i do sada nitko nije dobio odgovor da je odbijeno...
exfreerider:
I ja sam prošlo ljeto dobio tu jarunsku kaznu :laughing6:...ja sam bio stajao sa frendom sastrane ali su uredno stali pored nas i napisali nam kazne a u žalbi sam napisao da nisam upravljao motornim vozilom nego sam stajao pored njega i prićao sa kolegom ćime nisam kršio nikakav zakon i na sudu mi sudkinja kaže ako me uvjeriš da si ga dogurao do tamo opraštam priznao sam da sam se dovezao do tamo i prošao sa opomenom :frajer:
dino gp1:
--- Citat: exfreerider - 21 Srpanj, 2009, 13:36:09 ---I ja sam prošlo ljeto dobio tu jarunsku kaznu :laughing6:...ja sam bio stajao sa frendom sastrane ali su uredno stali pored nas i napisali nam kazne a u žalbi sam napisao da nisam upravljao motornim vozilom nego sam stajao pored njega i prićao sa kolegom ćime nisam kršio nikakav zakon i na sudu mi sudkinja kaže ako me uvjeriš da si ga dogurao do tamo opraštam priznao sam da sam se dovezao do tamo i prošao sa opomenom :frajer:
--- Kraj citata ---
Treba se znati snaći :icon_biggrin:... još ako uz to imaš sreće ništa od kazne :laughing6:
exfreerider:
Snalažljivost mi je drugo ima a getaway prvo :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju