Općenito > Propisi
Dobio jaransku kaznu 500kn, help žalba i to
Iwo SR Tuono:
Pred pol sata dva naočita mlada gospodina nadobudna uvališe mi 500kn, na sve moje molbe da jednostavno neam odakle te pare navuć i da idem radit da skupim neku kintu za upisat iduću godinu faxa jednostavo su se povukli u svoju škodu upalili klimu i vjećali 5 minuta dal da mi to napišu il ne. Uglavnom napisali su 500kn, nepoštivanje prometnog znaka koji kaže skreni udesno, ja sam skrenuo ulijevo, presjekao 3 trake sa autom i samo sam ih čuo iza sebe ::) uglavnom kako prije nisam kažnjavan, jedanput mi nije stiglo doma ništa, isto 500kn za pješački, a drugi put 300 to sam platio na licu mjesta zbog krivog parkiranja autom, nisam imao nikakvih težih kazni.
E sad, ako tko ima kakve primjere žalbi, poneki savjet i to, jer sam zelen za ovakve stvari i ovo mi je prvi put da piše žalbu za bilo šta.
A danas sam 100km napravio skuterom po gradu i tako svaki dan, a čim sjednem u auto odmah shit :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Srpanj, 2009, 15:36:56 ---A danas sam 100km napravio skuterom po gradu i tako svaki dan, a čim sjednem u auto odmah shit :dontknow:
--- Kraj citata ---
Moj savjet - kloni se auta :laughing9: :laughing9:
Ma gle, ja sam poslao žalbu još jednom davno kada sam bio sa Dottoreom u Novom Marofu i to sam u Susretima ovdje u temi napisao i dan danas mi nije još ništa došlo doma. Ni poziv na sud ni ništa. Netko mi priča da od 1.1.2009. godine nema više žalbi, odnosno svaka žalba koja nije argumentirana se odbacuje kao nevažeća tako da više neznam dal se to isplati raditi ili ne, makar meni se isplatilo već jer samo odavno već zaslužio tih 600 kuna kolko sam im dužan :toothy3:
efz:
Ima zalbi, nego zastara nije vise nakon 2 god. vec vise (neznam tocno kolko), i kad donesu odluku na tu tvoju zalbu to je to, nema muljanja i odugovlacenja ko prije (bilo je bitno samo otezati 2 god.) :toothy9:
Iwo SR Tuono:
Ma ima žalbi jer na prekršajnom nalogu piše da se može žaliti u roku 8 dana...e samo je problem ša ja neznam ni kako bi trebala žalba izgledati, nisam nikad to pisao ni bio u tome....ako tko ima kakvu šablonu ili šta bio bih vrlo zahvalan da na PM uputi
igor.sb:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Srpanj, 2009, 23:01:06 ---Ma ima žalbi jer na prekršajnom nalogu piše da se može žaliti u roku 8 dana...e samo je problem ša ja neznam ni kako bi trebala žalba izgledati, nisam nikad to pisao ni bio u tome....ako tko ima kakvu šablonu ili šta bio bih vrlo zahvalan da na PM uputi
--- Kraj citata ---
to nije zalba, to je prigovor, zalba je nesto drugo
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=19432.0
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju