Tehnički kutak > Tuning skutera

Tunirani skut na tehnički pregled

<< < (2/3) > >>

ivanm:
treba blokirati okretaje, ja sam imao blokadu na variju i išo je sporo do 50 onda je podivljao i razvrtio se na 12000 okr...
elektronska blokada i bok..

gumy:
pa ak je blokada na variomatu dobra onda će on doći do neke brzine (npr 45kmh) i nastaviti povećavati okretaje bez rasta brzine.

stavi serijski auspuh i serijski vario s blokadom i prolaziš.

Lazo:

--- Citat: gumy - 01 Srpanj, 2009, 11:24:08 ---pa ak je blokada na variomatu dobra onda će on doći do neke brzine (npr 45kmh) i nastaviti povećavati okretaje bez rasta brzine.

stavi serijski auspuh i serijski vario s blokadom i prolaziš.

--- Kraj citata ---

ok hvala probat ću  :icon_thumright: ....... to sam mislio napravit pa sad da nekrećem bezveze nešta radit pitao sam vas dali se može tako napravit  :dontknow: ...... ak nebude valjalo onda skupit 100 kn i kupit el. blokadu   :hello:

gumy:
dok sam imo tpr sam ga išao registrirati, stavio serijski auspuh, serijski vario s blokadom i serijsko kvačilo-polutke-bijeli centralni. skuter je išo 46.. je da se vrtio preko 12000 okretaja  :toothy12:

Lazo:

--- Citat: gumy - 01 Srpanj, 2009, 23:42:32 ---dok sam imo tpr sam ga išao registrirati, stavio serijski auspuh, serijski vario s blokadom i serijsko kvačilo-polutke-bijeli centralni. skuter je išo 46.. je da se vrtio preko 12000 okretaja  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju