Tehnički kutak > Tuning skutera
Tunirani skut na tehnički pregled
ivanm:
treba blokirati okretaje, ja sam imao blokadu na variju i išo je sporo do 50 onda je podivljao i razvrtio se na 12000 okr...
elektronska blokada i bok..
gumy:
pa ak je blokada na variomatu dobra onda će on doći do neke brzine (npr 45kmh) i nastaviti povećavati okretaje bez rasta brzine.
stavi serijski auspuh i serijski vario s blokadom i prolaziš.
Lazo:
--- Citat: gumy - 01 Srpanj, 2009, 11:24:08 ---pa ak je blokada na variomatu dobra onda će on doći do neke brzine (npr 45kmh) i nastaviti povećavati okretaje bez rasta brzine.
stavi serijski auspuh i serijski vario s blokadom i prolaziš.
--- Kraj citata ---
ok hvala probat ću :icon_thumright: ....... to sam mislio napravit pa sad da nekrećem bezveze nešta radit pitao sam vas dali se može tako napravit :dontknow: ...... ak nebude valjalo onda skupit 100 kn i kupit el. blokadu :hello:
gumy:
dok sam imo tpr sam ga išao registrirati, stavio serijski auspuh, serijski vario s blokadom i serijsko kvačilo-polutke-bijeli centralni. skuter je išo 46.. je da se vrtio preko 12000 okretaja :toothy12:
Lazo:
--- Citat: gumy - 01 Srpanj, 2009, 23:42:32 ---dok sam imo tpr sam ga išao registrirati, stavio serijski auspuh, serijski vario s blokadom i serijsko kvačilo-polutke-bijeli centralni. skuter je išo 46.. je da se vrtio preko 12000 okretaja :toothy12:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju