Tehnički kutak > Tuning skutera
Tunirani skut na tehnički pregled
Lazo:
pošto sam loš sa financijama trenutno a bliži mi se tehnički pregled pa me zanima kako da smanjim brzinu skuta..... imam od strica serijski spuh i onu blokadu na variomatu i sad jel bi mi ona mogla spriječit skut s mhr replicom (kit), mikuni 20, deltom, multivarom i takvim sitnicama da neide preko 60 km/h :icon_scratch: sve imam serijsko u vrećici ali nemam vremena da sve to složim i nebih htio stavljat serijski cilindar (jer se bojim da nešto nebi pokido :dontknow: ) ..... znači treba mi samo za nekih 10-ak kilometara........ svi savjeti dobrodošli :icon_thumright: ....... unaprijed hvala na odgovorima :icon_thumright: :hello:
marin077:
Uglavnom svi znaju i mi i oni da su nam skuteri brži od 60 km/h. Po meni nema smisla to sve vraćati.
Nađi neku špagu, i recimo sto omiljenih hrvatskih životinja i mislim da bi to trebalo igrat. :headbang:
zich:
pa jel ti puno dat 100 kuna za elektronsku blokadu?
to su ti dva rezervara goriva
stavi blokadu i miran si
marin077:
Slažem se s Lazom, daj sotku za blokadu i sve 5. Bolje i to nego što sam ti ja predložio da daš 100-tku za mi to
speedfight 2:
ee lazo ak ti se nedaje 100 kn za elektonsku blokadu stavi samo serijski vario s onom blokadom na njemu i na bolcnu stavi onaj mali crni obruc da i on malo blokira i to ti je to tako sam ja iako moj nije naturpijan al svejedno dovoljno ce ti ovo blokirat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju