Ostalo > Svijet računala i mobitela
Windows 7 istiću.... help
dhorvat:
A čemu si uopće sedmicu išel instalirati kad si znao da je ograničena verzija? :dontknow:
Ja imam Vistu Ultimate x64 i sve je OK!
Kad dođe release sedmice, instalirat ću nju. Ovako bi ju samo sprobao i to samo na drugom disku kojeg i imam al mi se neda zafrkavat se s njim :drunken_smilie:
Poggiali:
ma mislil sam da če prije izač u prodaju a sad seru da je do 22.10. :S
@vktr tnx stari.. al ak se ja u onom snađem .. još ču ih prije roka srušiti haha xD
.. da nije to activation onaj obični.. jer sam ja njih aktivirao prvi dan na netu i registrirani su :)
sven_vx:
meni se isto danas poceo javljat taj problem da isticu...oce mi opet javljat taj rok ako srusim windowse i opet ih instaliram???
Poggiali:
ma ja sam sprebacao kaj sam mogo na praznu particiju... owu formatirao i stavio novu verziju 7mice .. piše evaluation copy buld 7260... u odnosu na 7000 ima nekih dodatnih sitnica...više backgroundaova ... kolko sma uspio vidit u jedan dan :)
jedino što bi reko da su brži od prethodnih... "umru" stvarno brzo... nestignem se dić sa stolca več "spava" xD svaka ćast... ko da palim/gasim mobitel a ne pc :)
PROOF:
evo meni je sad javilo da mi za 27 dana isticu..a imam 7600........sad cu bogami stavit vistu ako ne nadem rjesenje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju