Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows 7 istiću.... help

(1/6) > >>

Poggiali:
Ovakoc.. imam 7 betu, 7000 verzija noramlno je bila regana.. al sad istiće taj period kao testni koji je bio.. i stalno mi javlja poruku da back upam podatke i blabla... e sad ja sam skinuo nazadnju verziju koju sam našo 7260... i pokušao sam samo update napravit, međutim neda mi... 

dali postoji neko rješenje da zaobiđem to šta je on odborjao meni dane??... a de nejdem na fresh install jer nebi htio nanovo sve programe instaliravat i imam tonu podataka :(

speed:

--- Citat: Poggiali - 30 Lipanj, 2009, 23:22:30 ---Ovakoc.. imam 7 betu, 7000 verzija noramlno je bila regana.. al sad istiće taj period kao testni koji je bio.. i stalno mi javlja poruku da back upam podatke i blabla... e sad ja sam skinuo nazadnju verziju koju sam našo 7260... i pokušao sam samo update napravit, međutim neda mi... 

dali postoji neko rješenje da zaobiđem to šta je on odborjao meni dane??... a de nejdem na fresh install jer nebi htio nanovo sve programe instaliravat i imam tonu podataka :(

--- Kraj citata ---
zbog toga sam ja na xp ostao....

Poggiali:
pa dobro i ja sam na XP i to na 2 .. jedan je SP2 jedan SP3  :icon_biggrin: al mi je 7ca naj ...

Iwo SR Tuono:
ja imam build 7100 isto evaluacija...i sad kad dođe finalna verzija odmah skidam sa MSDN-a i udri...a imam i Vistu na laptou, i XP i Kubuntu linux i tako...

vktr:
nijedan pametan odgovor, a uostalom o tome se ne smije pričati jer to je piratstvo,  :laughing9:

DANI SU TI ODBROJANI :hello:

zezamse , poslo sam ti na piem moguće rješenje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju