Tehnički kutak > Tuning skutera

probusena guma =( ureko sam se

<< < (4/6) > >>

gokiSP:
nisam nikad koristio taj sprej al cuo sam da sjebe felgu kad ga naspricas unutra..ne mislim da ju trastopi nego da ostane sve po njoj..

zipst:

--- Citat: gokiSP - 29 Lipanj, 2009, 18:29:26 ---nisam nikad koristio taj sprej al cuo sam da sjebe felgu kad ga naspricas unutra..ne mislim da ju trastopi nego da ostane sve po njoj..

--- Kraj citata ---
ja san cua bas suprotno, jedan vulkanizer je reka da je ludilo ako ti ostane po njoj (mozes odlipit bez problema pari neostik ili nekakav silikon..), da vecina njih nagriza felge i da onda zna pustat na spoju felge i gume :dontknow:

Scoot_Fan:
-Eto ja sam isto cua da ta pjena sjebe felgu, pa da su vecinon morali bacit felgu i kupit novu, a to mi je tesko povirovat :dontknow:

-Ali opet radije cu dat vulkanizeru da to sredi nego tu pjenu stavljat, ko voli nek' izvoli :icon_thumright:

Pupo:
Ja sam u svoju krknuo pjenu, samo je izletila van  :toothy12: Zasrala mi garažu a što mi je po auspuhu pošpricalo, nije palo dolje ni nakon 2 godine. Felga neznam kakva je iznutra jer nisam ja skidao al uzevši u obzir ovo što je na auspuhu, gadno je za očistit.

Inace, shegy idi u industrijsku kod vulkanizera i za 30kn ti riješi problem. Samo nemoj cmizdrit kad ti prvo napravi još veću rupu neg što je pa istek onda zabode unutra one ljepljive rezance :D

J.U.R.C.A:
ne ostaje nista na felgi,a i ako ostane lagano ide dole!(mokrom krpom)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju