Tehnički kutak > Tuning skutera

probusena guma =( ureko sam se

(1/6) > >>

shegy:
aaaa juce odem u garazu do skuta i nadjem ispustenu gumu... i mislim kak me neko zajebava.,.. i napumpam ju i bas gledam jel pusta di.. nista se necuje, nema ostecenja niti sam nasao ikakav ekser ili slicno..
a bas sam neki dan pohvalio i to tu prednju kak neporklizuje po mokrom, ureko sam se!
zelim je spasiti ako je ikako moguce jer guma nema 2500km a i nemam trenutno bas love za gumu novu...
sta mogu napraviti...  i dal se moze ona krpat nekako??

ivanm:
može se krpati naravno kod vulkanizera.. ja sam kupio sprej za krpanje, napunio i sve je 5..

Scoot_Fan:
-Pa barem to nije problem  :dontknow:

-Odes u prvog vulkanizera, kazes mu da ti se probila guma, on uzme neki kao pistolj, i vrucu plastiku koju zabije u tu rupu, to se zakrpi za cas... dode ti 30-40kn najvise...
-Ali mozda ti i nije probijena, ako opet izdusi, onda je napumpaj, o odvedu skuter u vulkanizera :icon_thumright:

-i ako ti izdusi putem do tamo, samo vozi polako, i pazi u krivinama, ali moze se vozit i na probusenoj gumi, znam iz iskustva :happy6: :toothy3:

Scoot_Fan:

--- Citat: ivanm - 29 Lipanj, 2009, 13:27:23 ---može se krpati naravno kod vulkanizera.. ja sam kupio sprej za krpanje, napunio i sve je 5..

--- Kraj citata ---

-Jel mislis na onu pjenu ili?

-Ako je pjena, ja ne bih to stavljao na vasem mjestu :dontknow:

shegy:
juce sam je napumapo na 2.2 bara i dobro je drzala i drzala je do navece super...al se do jutra ispumpala.... sigurno nije neka velika rupa jer nisam nikakvo šištanje cuo iti salicno...
jel se moze guma oštetiti ako preletis preko lezeceg (al manjeg onog) sa 50 ja cesto tak preletim al 100% kao manja rupa se osjeti... jer nisu veliki...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju