Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi dijelovi za Aeroxa

<< < (2/3) > >>

SlowRider:
Dijelovi prijenosa za midrace u potpuno serijski skuter, ici ce ne.

--- Citat: t.s.s.t - 29 Lipanj, 2009, 05:53:21 ---Neću biti u mogućnosti kupiti sportski variomat

--- Kraj citata ---

nisi u mogucnosti kupiti variomat, a ove gluposti kostaju kao variomat

--- Citat: ---Malossi red sponge filter, crveni centralni, crvene kvačila, rolice 5,4 g i X kevlar remen.
--- Kraj citata ---

Uz multivar dobijes rolice i centralni feder sto bi moglo biti taman za taj setup.

t.s.s.t:
pa ja nisam mislio sve to odjednom nego malo po malo, ali ću ipak ostaviti serijalu pa dok radi ne diram ili dok ne skupim pare za tuning

t.s.s.t:
U proljeće je pozdrav s mozgom i nastavljam projekt Aerox - the unleashed beast. Tokom ljeta planiram malo dalja putovanja sa svojim roxom pa ću nakon izvjesne kilometraže malo opisati stanje mašine i potrošnih dijelova tipa rolica i remena. Ako Bog da možda se do kraja ljeta prikrpi koja kuna za variomat od Top Performancesa.

t.s.s.t:
a što se tiče dijelova od malossija dajte mi samo recite da li bi dobio što sa red spongeom na serijskom airboxu i diznom 80 na serijskom karbu (Dell'orto 12)

andy:

--- Citat: t.s.s.t - 29 Lipanj, 2009, 23:12:33 ---a što se tiče dijelova od malossija dajte mi samo recite da li bi dobio što sa red spongeom na serijskom airboxu i diznom 80 na serijskom karbu (Dell'orto 12)

--- Kraj citata ---

Veću potrašnju samo  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju