Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi dijelovi za Aeroxa

(1/3) > >>

t.s.s.t:
Pozdrav. Neću biti u mogućnosti kupiti sportski variomat i rezonantni auspuh do proljeća zbog financijske situacije.:angry9: Zbog toga ću staviti samo Malossi red sponge filter, crveni centralni, crvene kvačila, rolice 5,4 g i X kevlar remen. Veličina serijske dizne je 72 te ću također staviti diznu 80 Dell'orto navoj M6. Molio bih vas da mi odgovorite što ću realno dobiti s tim setupom koji sam nabrojio?

kristijanSR70:

--- Citat: t.s.s.t - 29 Lipanj, 2009, 05:53:21 ---Pozdrav. Neću biti u mogućnosti kupiti sportski variomat i rezonantni auspuh do proljeća zbog financijske situacije.:angry9: Zbog toga ću staviti samo Malossi red sponge filter, crveni centralni, crvene kvačila, rolice 5,4 g i X kevlar remen. Veličina serijske dizne je 72 te ću također staviti diznu 80 Dell'orto navoj M6. Molio bih vas da mi odgovorite što ću realno dobiti s tim setupom koji sam nabrojio?

--- Kraj citata ---
???malo hop cup pretvrdo,

dino_sk:
realno 30% slabiju krajnju brzinu  :)

doritos:

--- Citat: dino_sk - 29 Lipanj, 2009, 12:35:35 ---realno 30% slabiju krajnju brzinu  :)

--- Kraj citata ---
...crveni cent super ubrzanja bez rupa u ubrzanju al krajnja bana split... :laughing7:

animatrix:
pa serijala cisto solidno ide, ne diraj nista dok ne skupis love

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju