Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Prelazak sa 50 ccm na više  (Posjeta: 5506 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
Odg: Prelazak sa 50 ccm na više
« Odgovori #20 : 04 Svibanj, 2007, 11:23:56 »
ovaj Kymco, koji ti savjetuje Odin, stvarno je izvrstan i vrlo kvalitetan!
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline igor

• forumski pješak
  • *
  • Živio Pust!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Luna Attica
« Odgovori #21 : 05 Svibanj, 2007, 09:10:47 »
Cini mi se malo nezgodno ako iz Rijeke za neku sitnicu moram napraviti put od bar 200 km do najblizeg servisa u Karlovcu, za Lunu. Mozda bih trebao nesto ipak naci u Rijeci. Nisam nasao misljenje o Baotianu od 125, a neki nude i Benzhou 125. Je li to koliko para toliko muzike? Zbog stanja racuna i relativnim zadovoljstvom malim Baotianom trazim u donjem cjenovnom razredu.  :sad3:

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #22 : 05 Svibanj, 2007, 10:49:19 »
ima Kymco servis i na Krku, tamo im je košnica! A do Krka čas posla. Lijep izletić koji se svakom preporuča, osobito na jačem skutu. A i Karlovac nije na kraj svijeta... Ni neki drugi zastupnici još nemaju razgranatu mrezu servisa. Kymco je tu medju boljima. Na trzistu RH je 10 ljeta.
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #23 : 21 Svibanj, 2007, 08:55:31 »
ima Kymco servis i na Krku, tamo im je košnica! A do Krka čas posla. Lijep izletić koji se svakom preporuča, osobito na jačem skutu. A i Karlovac nije na kraj svijeta... Ni neki drugi zastupnici još nemaju razgranatu mrezu servisa. Kymco je tu medju boljima. Na trzistu RH je 10 ljeta.

Naravno, tu su i dva servisa u rijeci i puli, po jedan u opatiji, crikvenici, rabu, malom losinju, labinu, pazinu, rovinju i umagu :)
Da se ne micemo iz kruga od 100km od rijeke :) Mislim da nitko nema ni blizu tako jaku servisnu mrezu u istarskoj i PG-zupaniji :)

Offline IZd

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Nexus 250 SP
« Odgovori #24 : 21 Svibanj, 2007, 09:19:18 »
Kupovina na Krku ti je definitivno dobar izbor, evo i mi se iz Zadra spremamo ići na Krk (po skuter, naravno!)  ;D

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #25 : 21 Svibanj, 2007, 09:34:58 »
Kupovina na Krku ti je definitivno dobar izbor, evo i mi se iz Zadra spremamo ići na Krk (po skuter, naravno!)  ;D
Ma koji skuter, po mo...  :icon_scratch: ovaj, da, skuter  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Who's looking for punishment ??

Offline IZd

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250 SP
« Odgovori #26 : 21 Svibanj, 2007, 09:35:42 »
Ma koji skuter, po mo...  :icon_scratch: ovaj, da, skuter  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #27 : 21 Svibanj, 2007, 09:55:02 »
uzmi krmka, ja na warrioru iman krmkovu masinu od 150ccm (masina od grand dinka), ta je prosla od zadnjega kola do padova samo tako, na njoj je leo vince 4 road otvoreni auspuh... skuter sad skoro ima 19 000km osin prvih 1000 sve ostalo je prosa sa full gason...

bas se gasiran s njin i nije me masina izdala... posto san u SMK stalno iden gori doli... bia san s njin u zadar i nazad u split .. 2 zaustavljanja po 5 min da se malo opusti i pali, vozi u jednom smjeru, navecer san se vraca pa je bilo -2 (isa je bez stajanja full gas zadar split) :):)......

evo sad najveci trosak sta mi je dosa za masinu u 4 godine je 100kn dihtung glave i 100 dihtung cilindra kad san se spuca s njega lol pa malo prokapalo ulje :):)

P.S. dobar RL prijatelj vozi spacera 50 iz 2003. godine... 26 000km bez iti jednog servisa.. nije prominia niti remen... ^^

nije ih honda bezveze kupila   :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 21 Svibanj, 2007, 09:56:47 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
« Odgovori #28 : 23 Svibanj, 2007, 12:41:17 »
krmko je zakon... ima moj sin supre 9 sporti prvi su dojmovi upravo super!
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr