Općenito > Oprema

Vemar

<< < (2/5) > >>

stunt_master:

--- Citat: Scoot_Fan - 27 Lipanj, 2009, 21:30:15 ---
-ps: jesi to kacigu nasao u Piaggia ili si u nekom drugom ducanu moto opreme, zanima me nesto. HVALA :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

e da u piaggio centru sam ju kupio

Scoot_Fan:

--- Citat: stunt_master - 27 Lipanj, 2009, 22:58:35 ---

e da u piaggio centru sam ju kupio

--- Kraj citata ---

-Uzeo je i ja u piaggia s skuterom skupa.... ali sad nikako taj vizir naci, razocaranje samo takvo u njih u tom pogledu, jer... dodem dolje za kupit vizir, neki lik nesto jebe po kompjuteru, ja pitam imate li vizir... Kaze: "nemamo vam mi to" i samo nastavi na kompjuter :angry7:

-Evo ja jucer im poslao mail dali imaju vizire u ponudi uopce... sve uljudno... "postovani" ovo-ono imamo vizire u ponudi, dali mi cijene, kazu ako nemaju da ce naruciti i da stize u rekordnom roku... i ja ode opet danas dolje, kad opet isto sranje samo drugi radnik...  "nemamo vizire" :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

-Na kraju cu preko E-baya kupit, ali ce me doci 50-100kn skuplje, zato pitam Biker-a dali je mozda nasao koji drugi ducan da prodaje, pa da njih kontaktiram i narucim da posalju postom, jeftinije ce me izac ja mislim :dontknow:

majic_sk:
ovdje imaju, bar su imalu prije 2 mjeseca...probaj nazvat i pitat dal šalju poštom ;)

MOTO DEL VECHIO

ADRESA: Rimska 6
POŠTA: 44000
MJESTO: Sisak
TELEFON: 044 524-677

Biker(ss):

--- Citat: Scoot_Fan - 27 Lipanj, 2009, 21:30:15 ---Super kaciga, osobno ju imam... samo... kupi odma zatamnjeni vizir (ukoliko ga nema) ako si u mogucnosti, ja se vec danima mucim i nikako ga nabavit :angry7: .

-ps: jesi to kacigu nasao u Piaggia ili si u nekom drugom ducanu moto opreme, zanima me nesto. HVALA :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
tu sam našao i ima vizir za uzeti ali neću
1: ima 50% i 75% zatamljeni vizir...ali ne možeš se ti voziti po noći
2: ima onaj ko ogledalo što i mislim uzet..jbg to je 3500kn
3: zašto...mogu uzeti ali zašto, kad su oba onak napravljena da se ne grebu....samo tamnoća(i koliko onda 50% ili 75%) ?

Scoot_Fan:
1.) dobro to za noc jest problem, ali danju spasava, a osobno vozim danju, nocu skoro pa nikako... ali ok to ovisi od osobe do osobe :icon_thumright:
2.) onaj sto je ko ogledalo sigurno nije 3500kn, jer mi je receno u mailu da su viziri 269.50kn, bez obzira koji je, sada neznam :dontknow:
3.) tamni vizir ce te spasiti po danu po mom misljenu, ja bi uzeo 75%, ali neznam ovako napamet, morao bih vidjet iz prve ruke.

-Odluci kako hoces, samo sam ti rekao da zna biti problema s kupnjom naknadnom tih vizira, eto :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju