Općenito > Oprema

Vemar

<< < (3/5) > >>

n0n4m3:
3500 kn  :o

dam ti ja cilu kacigu za to  :toothy12: cila ti je ka ogledalo .. eo je na avataru  :toothy12: i vizir je takav ? oces  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

majic_sk:
bikeru ne pričaj gluposti...
onaj ko ogledalo nema za kupit nigdje u sisku, i da...u zg košta oko 600-700kn....

Dino st:
vidi ovde
http://www.hr.piaggio.com/hr_HR/punti_vendita/StoreLocatorResults.aspx?searchKey=015&desc=Splitsko-dalmatinska&brandId=2&contact=1&searchDealer=1

Zucho:

--- Citat: Scoot_Fan - 27 Lipanj, 2009, 21:30:15 ---Super kaciga, osobno ju imam... samo... kupi odma zatamnjeni vizir (ukoliko ga nema) ako si u mogucnosti, ja se vec danima mucim i nikako ga nabavit :angry7: .

-ps: jesi to kacigu nasao u Piaggia ili si u nekom drugom ducanu moto opreme, zanima me nesto. HVALA :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Imas u moto bencony zagreb 200tinjak kn light smoke vizir, ja kupio i preporodio se!!!

Scoot_Fan:
-Ma odustao od vizira... spletom okolnosti nabavia novu kacigu, cila cila crna, i crni vizir... spasi me po danu, a zacudilo me koliko se dobro vidi kroz vizir po noci, dok god ne uletis u neku mracinu bez imalo svijetla onda moran dignit vizir :toothy3:

-Fala na pomoci, u namjeri mi je isto uzest vizir za Vemarku ali o tom po tom, pa ako ne bude narucit cu odnekud,... imat ce netko :icon_thumright: :icon_thumright: Fala!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju