Tehnički kutak > Tuning skutera

kit za sf2

<< < (2/4) > >>

Blesavi_skuteras:

--- Citat: doritos - 28 Lipanj, 2009, 12:11:39 ---...a cuj valjda ima nesto rabljenofa kad ti je takvo nesto i rekao...

KIT-termo grupa klip,karike i to sve sta ide uz termogrupu ti je cijena kod nas oko 1200kn

Trebas veci fergazer.moze i polovni al u ok stanju, dellorto 17.5 oko 300-400kn...

trebas malo jaci spuh koji isto mozes nac polovnoga leovince zx ili tt, gianelli sp6 itd po cjeni od oko 500-700kn u super stanju...

i jos sitnice stelanja i to sve stavi gore cjenu jos 150-200kn i otprilike ti tolko lovr treba za komplet tuning masine za base kit...

--- Kraj citata ---
ja kupujem preko majstora jer je jedan od boljih u Sisku , i sve mi uzima  novo , i auspuh jer leoVinci tt , nadam se da ce bit dobar!!!

doritos:

--- Citat: Blesavi_skuteras - 28 Lipanj, 2009, 12:30:47 ---ja kupujem preko majstora jer je jedan od boljih u Sisku , i sve mi uzima  novo , i auspuh jer leoVinci tt , nadam se da ce bit dobar!!!

--- Kraj citata ---
...ma bit ce dobar TT... :icon_thumright:

radomir.g:
A koliko su to sitni novci? Sumnjivo mi je tu nesto...

speedfight 2:
bome je tu sve nesto jako sumnjivo sto se cijene tice,a i ovih dijelova koji se navodno dobiju uz kit jer da je tako i za sitne pare nitko se nebi zezao sa serijskom termo grupom...

Blesavi_skuteras:

--- Citat: radomir.g - 28 Lipanj, 2009, 13:37:54 ---A koliko su to sitni novci? Sumnjivo mi je tu nesto...

--- Kraj citata ---
3500kn , i ruke od majstoa ==4200kn..Jel to previse ili je solidna cjena sa radovima???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju