Tehnički kutak > Tuning skutera

kit za sf2

(1/4) > >>

Blesavi_skuteras:
Pozz decki , ja sam novi na forumu i vozim sf2 , pa me zanima sta sve ide u kit od 70ccm jer ga mislim malo nabrijat kak bi se to reklo...hvala..

jux-zg:

--- Citat: Blesavi_skuteras - 27 Lipanj, 2009, 20:18:36 ---Pozz decki , ja sam novi na forumu i vozim sf2 , pa me zanima sta sve ide u kit od 70ccm jer ga mislim malo nabrijat kak bi se to reklo...hvala..

--- Kraj citata ---

U kit se podrazumijeva klip,cilindar,glava...A uz to stavljanje veceg karburatora,stelanje prijenosa itd,itd...

radomir.g:
Uz kit dobijes klip precnika 47mm, cilindar, glava, dihtunzi, karike, bolcna, osiguraci i onaj prsten kao dihtung za auspuh.. Pri stavljanju kita bilo bi dobro staviti jos protocniji odnosno neki rezonantni auspuh i veci karburator i naravno sve to dobro nastelovati rolnicama i oprugama...

Blesavi_skuteras:

--- Citat: radomir.g - 27 Lipanj, 2009, 20:58:02 ---Uz kit dobijes klip precnika 47mm, cilindar, glava, dihtunzi, karike, bolcna, osiguraci i onaj prsten kao dihtung za auspuh.. Pri stavljanju kita bilo bi dobro staviti jos protocniji odnosno neki rezonantni auspuh i veci karburator i naravno sve to dobro nastelovati rolnicama i oprugama...

--- Kraj citata ---
a ja kad sam bio kod jednog majstoram i kad sam ga pitao za kit onda mi je reko da dobijem klip,cilindar,kompletni prijenos , federe kvacila ,centralni feder od kvacila i auspuh , al to za neke sitne pare..jel to dovoljno da bi skut isao puno bolje neg tvornicki ili da dodam jos para pa da ga napravim maximalno kak treba????

doritos:

--- Citat: Blesavi_skuteras - 28 Lipanj, 2009, 11:51:25 --- a ja kad sam bio kod jednog majstoram i kad sam ga pitao za kit onda mi je reko da dobijem klip,cilindar,kompletni prijenos , federe kvacila ,centralni feder od kvacila i auspuh , al to za neke sitne pare..jel to dovoljno da bi skut isao puno bolje neg tvornicki ili da dodam jos para pa da ga napravim maximalno kak treba????

--- Kraj citata ---
...a cuj valjda ima nesto rabljenofa kad ti je takvo nesto i rekao...

KIT-termo grupa klip,karike i to sve sta ide uz termogrupu ti je cijena kod nas oko 1200kn

Trebas veci fergazer.moze i polovni al u ok stanju, dellorto 17.5 oko 300-400kn...

trebas malo jaci spuh koji isto mozes nac polovnoga leovince zx ili tt, gianelli sp6 itd po cjeni od oko 500-700kn u super stanju...

i jos sitnice stelanja i to sve stavi gore cjenu jos 150-200kn i otprilike ti tolko lovr treba za komplet tuning masine za base kit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju