Tehnički kutak > Blokade
Blokada na Kymcu super 8
Brla:
kolega je skinuo blokadu na variatoru, odrezo slijepo crijevo i stavi je veću diznu koju je dobio uz motor u servisu.... skuter ima 350 km i ide tek 62 km/h ali dok dođe do tih 62 čini mi se da mu CDI neda da se prevrti malo i još dobije krajnje
Bluee:
moj ima 550km i nadam se da je to tocno da se treba razraditi jer mi je mastor i rezao auspuh i skinuo granicnik na variomatu i stavio vecu diznu.sto se tice CDI-a.citao sam malo na stranim forumima da ima 2 zice koje su iste boje(mislim nesto kao roza,ali nisam siguran) i da jednu od njih dvije precvikas.nebitno koju,ali onda gubis garanciju tako da od toga za sada kod mene nistza,a ovo sto mi grebe i lupa mni stvarno ide na zivce.dodjem u servis i majstor provoza i kaze njemu negrebe.problem je u tome sto negrebe stalno vec nekad uopce negrebe,a nekad zagrebe nekoliko puta u voznji pa kako mu onda dokazati:)
sanatorium:
ej prvo pocekaj da se skut razradi ( 1000km ) pa posle ces reci kako je ! a to so 2 roze zice je za super 8 ali 4T ! isto tako posle 1000km stavi rolne polini 16x13 7.7g i skut ce ti ici puno bolje ( ja na moj imam tako i ide 80km/h a so seriske je isao 77km/h i bolje vuce )
p.s ( znam da masina na super 8 i super 9 je ista ali ima neke male razlike !!! samo se pitam zasto ste uzeli super 8 kat za te pare ste mogli da uzmete super 9 koj je vec proveren skut ne govorim da super 8 je los ali super 9 bolje ide !
Bluee:
evo danas mi skut ima 780km i nije se brzina nista povecala,ali bas nista.jos uvijek isto vuce i ista mu je krajnja brzina.zasto super 8 a ne super9?pa jel si vidio kolika je razlika u ta dva skutera.super 8 je ogroman skuter za super 9(14colni tockovi ,vislji je i duzi).a za covjeka od 195cm i 100+kg je ipak realnija opcija super 8,a i meni je osobno puno lijepsi.glupo bib ilo da su uzeli masinu od super9 i da su smanjili jacinu.nema logike.uglavnom za sad sam jako nezadovoljan ovim skuterom
Bluee:
evo sto je napisao jedan decko na drugom forumu koji ima jednakih muka kao ja sa super 8
Pozdrav,evo da malo osvježim...
uglavnom i na servisu su mi rekli da je skuter slab i da nešto guši mašinu,uopće ne razvrti do kraja.Kako nemaju iskustva sa kymcom(a to je nažalost u os velik problem) rekli su se igrat sa smjesom i tak s tim tvarima.Uglavnom,nisu uspjeli ništ...skut ide 55-60(nakon valjd 500 m ravnice,bez vjetra) i to je to.
Nakon toga sam nazvao Krk di su mi rekli kako je i tamo isti slučaj, zapravo da je to jednostavno to!razlog je auspuh kojeg kymco svake sezone još više sjebe s tim eko normama...kažu mi da je taj auspuh prepun pregrada i da ima ogroman katalizator i da skut ne može bolje s njim!
Isto tako mi je rekao da stavim 7,5g rolnice pa će skut bit malo življi.
Nazvao sam svog servisera u Os i ispričao im situaciju pa će oni probati staviti neku rezu gore i rolnice, pa ćemo vidjeti.
Dal po vama taj spuh može biti razlog ili me i jedni i drugi j... u mozak?
ako je spuh onda bih odma uzeo nešto pa me zanima koji paše za moj skut?leovince zx planiram..s tim ide centralni i rolice pa ću valjda onda imat skut koji normalno potegne i ide bar do 70!
imao sam 4t isti model prije i bar vizualno spuh mi je izgledao isti kao ovaj,a skut je potezao do 65-70...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju