Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo reziltate od stavjanje na rolne polini 16x13 7.7g na kymco super 9 ( fabricke 8.5g )1.krajna brzina - krajna brzina se je povecala nije mi jasno ali tako je pretpojtavjam da so seriske rolne skut se nije mogao dobro razvrtiti a so ovi bolje ide ( pre je isao 78km/h sad ide 80km/h brizine si merene danas u iste vremenske uslove i na isti put ) 2.ubrzanje - ubrzanje isto tako se je podobrilo posebno od 20-50km/h ( tada ima najvecu razliku a ukupno ubrzanje je isto tako malo podobreno ) 3.vucenje - isto tako skut sad malo bolje vuce znaci primer ako na neku uzbrdici skut pre je isao 35km/h sad ide 37-38km/h
A jesi li mjenjao tvornicke rolice kada si skinuo blokadu?
išo bi...možda čak i više jer mi na kymcu nekak te 8,5 djeluju preteške...probaj...pa neces propast za 100 kn kolko role koštaju
kad se skinu blokade najčešće treba malo lakše role, nije to velika razlika možda 0.5-1.0 gr, al ipak treba, motor ima više snage, pa nek je i pola ks al ipak se osjeti..čim veća snaga na određenom setupu -> lakše role..
ja kažem što bi bilo idealno napraviti, a u servisu brzo spetljaju i vozi dalje, znam kakvi su servisi, sva sreća da sam mehaničar...