Tehnički kutak > Tuning skutera

Razočaranje Piaggio ! ! !

<< < (10/11) > >>

stunt_master:
sve u svemu kinezi jedu g#vn# i tržište prevaljuju s nekvalitetom i varaju ljude  :angry7: :angry7:

babb0:
ljude varaju nasi ljudi, a ne kinezi... kinezi samo rade
te krame, a nasi ljudi ih tu prodaju (ispravi me ako sam
u krivu, al nisam jos vidio kineza prodavaca skutera), i to
sa masnim profitom.

stunt_master:

--- Citat: babb0 - 30 Lipanj, 2009, 13:34:32 ---ljude varaju nasi ljudi, a ne kinezi... kinezi samo rade
te krame, a nasi ljudi ih tu prodaju (ispravi me ako sam
u krivu, al nisam jos vidio kineza prodavaca skutera), i to
sa masnim profitom.

--- Kraj citata ---
nije bitno samo skuter i drugi proizvodi su danas skoro svi kineski i nekvalitetni

giannelli:

--- Citat: zipst - 27 Lipanj, 2009, 14:33:40 ---i zip 4t vec 4-5 god (od kada su ga izbacili na trziste) se proizvodi u kini. tragedija a kakva in je kvaliteta najbolje se vidi kad kucnes na novu plastiku i istu tu samo 2000-2001g, ova starija je duplo deblja. e, i skoro sam zaboravija, idemo jedanput zavidat auspuh i pukne deklo di je navoj i to komad 10*10 cm oko rupe di je navoj (gornja), odemo u piaggia, dobar dan, dobar dan, puklo deklo...tralalalala....nema uzet posebno to trece deklo nego dva u kompletu i dođu preko 2000 kn. hvala ljepa :jerk:  jebena kina :angry9:

--- Kraj citata ---
nea to veza sto je kinez s tim blokovima.. meni je cijeli desni blok otisao.. puko nosac spuha i leziste lezaja je poslo u krivo za mikrometar pa je valjda odlazio desni lezaj.. i nemozes uzet samo desni blok jer se ljevaju zajedno i drugi desni blok od necega nebi skroz priljubio uz ljevi blok.. tako da oni skupa idu.. nove blokove sam platio preko 2000kn.. polovne nisam mogao trenutno nac.. tak d ajbg.. sta je tu je bilo..

a makina mi je isto piaggio mad ein italy.  :glasses9:

Shomi:

--- Citat: gianelli - 30 Lipanj, 2009, 22:00:48 ---nea to veza sto je kinez s tim blokovima.. meni je cijeli desni blok otisao.. puko nosac spuha i leziste lezaja je poslo u krivo za mikrometar pa je valjda odlazio desni lezaj.. i nemozes uzet samo desni blok jer se ljevaju zajedno i drugi desni blok od necega nebi skroz priljubio uz ljevi blok.. tako da oni skupa idu.. nove blokove sam platio preko 2000kn.. polovne nisam mogao trenutno nac.. tak d ajbg.. sta je tu je bilo..

a makina mi je isto piaggio mad ein italy.  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Sta hoces da kazes da ti pise made in china,a da ti je masina italianska?????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju