Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uvik je bilo lakse kopirati tude nego smisliti svoj dizajn
o cemu vi raspravljate... pa to se vec kopira tako 10 godina[/size vi sada nasli raspravljat.. isto kao skoda i Volkswagen... i da nepricamo dalje..
o cemu vi raspravljate... pa to se vec kopira tako 10 godina vi sada nasli raspravljat.. isto kao skoda i Volkswagen... i da nepricamo dalje..
skoda je sad kvalitetnija od vw-a..ako i nije, u dlaku je..ko bi prica kontra kineza da djelove izradjuju od jednako kvalitetnih djelova ka talijani?ili 5% slabije??pa indijci su radili vespe godinama,a niko nije puno sra protiv njih..imali su normalnog gazdu i dobru kontrolu..nemozes od troduplo jeftinijeg materijala napravit jednako dobar dio..problem je u filozofiji potrosackog mentaliteta..svim tim tvornicama su gazde talijani ili bjelci..a nasa drzava dozvoljava uvoz artikala koji su ocita prevara!!!
nemoj to pricat jer nevozis skodu
ljude varaju nasi ljudi, a ne kinezi... kinezi samo rade te krame, a nasi ljudi ih tu prodaju (ispravi me ako samu krivu, al nisam jos vidio kineza prodavaca skutera), i tosa masnim profitom.
i zip 4t vec 4-5 god (od kada su ga izbacili na trziste) se proizvodi u kini. tragedija a kakva in je kvaliteta najbolje se vidi kad kucnes na novu plastiku i istu tu samo 2000-2001g, ova starija je duplo deblja. e, i skoro sam zaboravija, idemo jedanput zavidat auspuh i pukne deklo di je navoj i to komad 10*10 cm oko rupe di je navoj (gornja), odemo u piaggia, dobar dan, dobar dan, puklo deklo...tralalalala....nema uzet posebno to trece deklo nego dva u kompletu i dođu preko 2000 kn. hvala ljepa jebena kina
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
nea to veza sto je kinez s tim blokovima.. meni je cijeli desni blok otisao.. puko nosac spuha i leziste lezaja je poslo u krivo za mikrometar pa je valjda odlazio desni lezaj.. i nemozes uzet samo desni blok jer se ljevaju zajedno i drugi desni blok od necega nebi skroz priljubio uz ljevi blok.. tako da oni skupa idu.. nove blokove sam platio preko 2000kn.. polovne nisam mogao trenutno nac.. tak d ajbg.. sta je tu je bilo..a makina mi je isto piaggio mad ein italy.
pokupili su svakakvih strojeva i nagrada bogami .... onda valjda i valjaju nešta
Sta hoces da kazes da ti pise made in china,a da ti je masina italianska??