Tehnički kutak > Tuning skutera

Razočaranje Piaggio ! ! !

<< < (8/11) > >>

R3nchi:

--- Citat: spy_hard - 28 Lipanj, 2009, 13:17:37 ---najvise kradu peugeotove ideje....... v-clic, jet force, geopolis, vivacity, pa cak su presli i na apriliu sr 50... napravili kopiju do detalja  :kipi:
mislim stvarno... sto je dosta dosta je al ovi kinezi su presli sve granice. zar im je toliko tesko izraditi neki svoj dizajn?!?!

--- Kraj citata ---

daj nemoj bit smjesan!!!Pa jel ti znas kolko je to novaca???
Pa nije to samo sjedni i nactraj...
Ovako imnaju maltene sve gotovo , samo sastave i eto ga,37% jeftiniji..

babb0:
neznam kaj se svi cudite, ionak ce svi ljudi za 100 godina pricat kineski  :help:

vekyyy:
o cemu vi raspravljate... pa to se vec kopira tako 10 godina vi sada nasli raspravljat.. isto kao skoda i Volkswagen... i da nepricamo dalje..

bijesna glista:

--- Citat: Benjamin - 27 Lipanj, 2009, 16:57:35 ---Kak ovo moze minus bit...i kod mene je tak pa nemam neke probleme s tim...

Kaj se sica tice istina tak je i na stalkeru.baza ima je ista ionako...to je vec od 97 problem da sic napred visi nakon duze voznje se osjeti...ali dobro da se i to rijesiti..btw ja sma sebi rijesio s novim ovjesom jel sada cjeli motor malo iza "visi"  pa se izgledila situacija..

--- Kraj citata ---

A eto neznam stari......ja sam samo pretipkao ono sto je pisalo u 24 sata.Po meni to nije neki minus,je da je malo čudno sto sa scoot-a moras silaziti na desnu stranu kak bi otkljucao prtljazni prostor,ali kum mi ima typhoon-a iz 98 godine i kod njega isto tako.......

Bidalot_C30:
uvik je bilo lakse kopirati tude nego smisliti svoj dizajn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju