Tehnički kutak > Tuning skutera
Razočaranje Piaggio ! ! !
Lugburz:
--- Citat: DaBo - 27 Lipanj, 2009, 17:57:10 ---kaj da objasnim? pa samo oni imaju takve nazive. ja nekažem da ako se pravi u kini da nužno mora bit loše kvalitete. Kad rade po licenci znaju napravit ok stvari :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tph se nekad pravio u it...tako da nisu kinezi dali to ime...
charnel:
typhoon se proizvodi od 1993
spy_hard:
slazem se da mogu napravit dobre stvari, ali kad hoce, i ne mora znacit da ako je sastavljeno od strane kineza da je lose jer ako su koristeni dobri i kvalitetni materijali iz italije, i dalje su kvalitetni, ali i to vremenom polako dolazi u pitanje..... :sad1:
ne znam...... sad ce se sve pocet pravit u kini...... u p.m. :angry9:
joj sto mi idu na zivce, najvise sa tom svojom nekvalitetnom proizvodnjom SVEGA i preplavljenim trzistem koje potiskuje kvalitet i zamjenjuje ga za kvantitet prodanih uzoraka i veci profit........ al najvise od svega mi idu na zivce sa svojom kradjom ideja... mislim, jeste li pogledali ove novije kineze, pa svi lice na nekog bestsellera, i nekog popularnog talijana samo da povecaju profit ....... :angry9:
Bidalot_C30:
pa i vise od pola mog sr-a je kinesko...kvacilo,zvono,variomat su tgb... :confused5:
doritos:
--- Citat: Nyzvo - 27 Lipanj, 2009, 14:35:16 ---mozda ne
--- Kraj citata ---
...strahota...j#bote piaggio...minarelli kooolsss...evo na s tim piaggiom ...kina stajl...uzas,sreca da je moj iz 2001. pa je sve original MADE IN ITALY ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju