danas opet cackam,skinem mesingani limic sa karba,nebi li dobija vise zraka,spustim iglu,na predzadnji utor,nece da upali..pa nekako upali..radi na minimumu,cim dam gas pocme se gusit..stelam ja karb,a on se gasi..nece nikako ni da upali osim onako kako bi inace i triba bit..karb izvadjen 3 puta,rastavljen,propuvan,igla bila u svim polozajima,dizna 65,kakva bi tribala bit,filter serijala izbusene 2 rupe od 8mm na airboxu,na djelu di je usis,zbog reze,taj zrak opet ide kroz filter,pa mimo mesinganog limica itd..sve teoretski ok,vida za smjesu nastimana na krug i po,"skolski"..ona druga za visinu plovka na razne visine,samo malo digne min,i to je to..kad podje davanje gasa buuuuu..prominem bobinu i cdi,momak koji mi ga je posudija tvrdi da radi ok..sve opet isto..posto nemam nego bocnu nogaru,nemogu dignit djire,pa neznam ni kako bi radija na visokim djirima..do njih ne dodje..skut mogu zadrzat bez problema,ne poteze,na niskim djirima a visoke nemoze uvatit....vise ne..na kurblu je otpor ka i dosad..i pali..doduse sad s mrvom gasa ali nekad i bez njega..radi taka-taka,milina reka bi covik..dok ne da gas..vozija sam se danas 100 metri,jeeeedva..i cak mi je nakon jednog pumpanja gasa malo puka iz auspuha..najgore mi je sta nemam cim skinit magnet..neda mi se opet silovat radilicu,a pistolj nemam..danas mi se iskra ucinila nekako tanka,pa sam stavija drugu bobinu i cdi,opet isto..auspuh skinija,kroz njega ide zrak skoro bez otpora,kad punem kroz njega..vratija ga nazad..spina od goriva radi,cidi gorivo ka luda,plovak zatvara,dignut ne pusta ni zrak kad punem u njega..jucer je bilo skinuto deklo i vario je stiska remen,ali skut nije ima snage pric one djire kad pocima kopat asfalt..upucivalo bi na rolice ali iste su dizale djire bez problema prije samo koji dan..prigledane su skroz su okrugle,u variju je sve super stanje..remen se nije moga potrosit u par dana,potega bi bar jednom posteno nakon par sati zaxebancije s skuterom..kumplug ok,kocnica ne blokaje,otpusti..lamelice su cile,malossi carbonio,skinija,pare ka nove,namaza loctite smjesom za brtve,koja podnosi parsto stupnjeva..zavida nazad,onaj nosac karburatora,i lamelice ispod njega..jedino sta mi pada na pamet je onu zicu,crvenu sta ide na bobinu sa pick up-a provjerit kakvu struju daje..al neznam kakvu bi tribala davat..ostale su mi zavojnice i pick up,za provjerit,ali nemam cim magnet skinit..moze li se ovako ponasat skut zbog zavojnice ili pick up-a?ima jos neko neku ideju,a da nije skupa?nisam nesto pri lovi..pogotovo ne za sistem minjaj redom,vidija sam da su bivsi vlasnici na motor stavili dosta dobrih djelova..