Tehnički kutak > Tuning skutera

Sta se dobiva a sta gubi?

<< < (2/6) > >>

doritos:

--- Citat: Lugburz - 26 Lipanj, 2009, 12:25:58 ---ka,prvo,ovo nije motor.
ka drugo,kad skupis nesto postova na forumu onda se drugima pravi pametan
ka trece,ulozio bi ja neke pare u motor ali definitivno nebi da 1000+ kn za neki auspuh koji cu opet tribat raspilat 10 puta zbog pregrada koje su unutra,znam to iz vlastitog iskustva,lik je isto za typhoon 50 uzea neki auspuh(ne sjecam se koji) za cirka 1500 kn pa je rekao da skuter s njim ide nesto bolje nakon sta ga je na 10ak mista ispila i vadia pregrade,bolje cu kupit sc22 auspuh od runnera pa njega raspilat i dobit koliko mi je dovoljno...a kit mozda cak i uzmem,ovisi o lovi...inace imam vaznije stvari za trosit pare,npr dijete od 4 mj.,a i skuter cu vozit samo ovo lito tako da mi se ni ne isplati ulagat puno...

--- Kraj citata ---
...lugburz uvjek ima specijalaca i pusti to...trebas malo lakse rolice ako ides dosta uz breg tako da ti skut vrti malo vise da te moze dovoljno povuc...primjer ako imas unutra 6.5grama rolice ti probaj 5.5grama i vidi kako se ponasa, kako ubrzava i maximalna-ako ti je full bitna...vrtit ce se malo vise i malo mrvicu vise trositi...treba malo probavati sa tih par stvarcica da se dobije sto zelis... :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: Lugburz - 26 Lipanj, 2009, 12:25:58 ---ka,prvo,ovo nije motor.
ka drugo,kad skupis nesto postova na forumu onda se drugima pravi pametan
ka trece,ulozio bi ja neke pare u motor ali definitivno nebi da 1000+ kn za neki auspuh koji cu opet tribat raspilat 10 puta zbog pregrada koje su unutra,znam to iz vlastitog iskustva,lik je isto za typhoon 50 uzea neki auspuh(ne sjecam se koji) za cirka 1500 kn pa je rekao da skuter s njim ide nesto bolje nakon sta ga je na 10ak mista ispila i vadia pregrade,bolje cu kupit sc22 auspuh od runnera pa njega raspilat i dobit koliko mi je dovoljno...a kit mozda cak i uzmem,ovisi o lovi...inace imam vaznije stvari za trosit pare,npr dijete od 4 mj.,a i skuter cu vozit samo ovo lito tako da mi se ni ne isplati ulagat puno...

--- Kraj citata ---
ako se odlucis za kit, uzmi kit neki base npr.. tp trophy ili polini sport oni su do 1000kn, uzmes SC08 spuh koji nemoras pilat niti ista, 6.0grama valjcici serijske opruge i to je to.. tile ko takme.  :glasses9:

ako neces kit, kupis neki giannelli ispod 1000kn i miran si, pusti ti price kupio ovaj spuh od 1500kn i moro ga raspilat bla bla.. sta je to kupio onda? rezonantni spuhovi nemaju nista u sebi.. eventualno mrezicu kao yasuni r ali to ne smeta nista.. blokade izvadis ako ima i to je to. leovince tt dode 900kn i sasvim ok spuh za serijalu, nema pilanja nema nista.. montiraj, nastelaj valjcice i opruge i vozi.  :laughing7:

motor-fan:
ja isto imam typhoona , 03 godina i za njega ti uopce netreba kit

najbolje ti je da stavis :rezonantni auspuh , uskladis valjcice , uzmes multivar 2000 kit i ako imas karb 12 uzmes si 17 , ili ce bit jos bolje ako u 12 stavis diznu 10 brojeva vecu

i naravno sve blokade van

to sve skupa bi ti doslo nekih 1300 kn a ubrzanje je odlicno , pa ti misli

Scoot_Fan:

--- Citat: motor-fan - 26 Lipanj, 2009, 14:13:58 ---ja isto imam typhoona , 03 godina i za njega ti uopce netreba kit

najbolje ti je da stavis :rezonantni auspuh , uskladis valjcice , uzmes multivar 2000 kit i ako imas karb 12 uzmes si 17 , ili ce bit jos bolje ako u 12 stavis diznu 10 brojeva vecu

--- Kraj citata ---

-Cek 1300kn za sve to? -Pa to je onda prva liga, evo ja imam 4T, 125ccm, i samo multivar s valjcicima, i federima bi izasao oko 1300-1500kn, a i mislio sam da je taj rezonantni auspuh malo skuplji da i on dode oko 1300kunica, sad neznam :dontknow:

zac183:

--- Citat: motor-fan - 26 Lipanj, 2009, 14:13:58 ---ja isto imam typhoona , 03 godina i za njega ti uopce netreba kit

--- Kraj citata ---

Kaj misliš polovno 1300kn ili ???

Rezonantni auspuh npr. leovince tt - 800kn
Multivar - 550kn
Frga. 17.5 - 650kn
Rolice - 60 kn

Cca 2000kn , ak nađeš polovno možda te i ispadne 1300kn... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica