Tehnički kutak > Tuning skutera
guma prednja
Sugar:
ma mozes se ti vozit na njoj dok se ne raspadne,al naravno da je grip nikakav
Punisher:
--- Citat: Sugar - 27 Travanj, 2007, 17:14:11 ---ma mozes se ti vozit na njoj dok se ne raspadne,al naravno da je grip nikakav
--- Kraj citata ---
O tome ja i govorim... sreća što nije bilo nesreća (valjda nije :icon_scratch:)
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 16:40:19 ---
--- Citat: Sugar - 27 Travanj, 2007, 12:58:36 ---a gle, bilo koja guma nakon prvog postenog zagrijavanja(citaj:duzeg ganjanja) gubi ona svoja prava svojstva,isto tako,ako motor dugo ne vozi ,takodjer atmosferski utjecaji nejdu u korist gumi....
--- Kraj citata ---
Je ali je StreetRunner rekao da je on vozio nakon ćaće koji je vozio 9000km... nemoguće da su u tako kratkom razdoblju toliko prešli... ciljam na to da je guma predugo bila na skuteru, biće se počela raspadati :laughing7:
--- Kraj citata ---
a nije se raspala nimalo.Čak su se vidile i crte ali grip je bio katastrofa.Zato je dobro bacala bokon :laughing7: :laughing7: :laughing7:Ćaća ti je meni ka penzioner nevozi više od 50 kmh a nedaj bože da odere malo gumu.Ali šta je je bila je katastrofa ali crte su se vidile
speed:
zub vremena je ucinio svoje :laughing7:
shelby500 GT:D:
ja sam kupio gumu michelin pilot i sasvim je dobra a i prednja je bila 20 000 na motoru ali je motor stajao doma i vozio sam se s tom gumom max 40 jer je bila ko kamen i to je bila sigurna smrt!!! :angry9: :hello: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju