Tehnički kutak > Tuning skutera
guma prednja
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 11:43:35 ---
--- Citat: StreetRunner - 27 Travanj, 2007, 11:32:44 ---a ovi jači motori su i teži i brže idu i naravno gume se više troše.Ja sam s jednim gumama priša 17000 km(većinon ga je stari vozio,ja san tek na 9000 počeo vozit)a skuter mi sad ima 20000
--- Kraj citata ---
O bože... pa ta guma je sada čisti kamen... kako to uopće drži cestu :o :o :o
--- Kraj citata ---
pa kažen ti prominija san je na 16000-17000 km.Stavija san Bridgestone ML50 na obe
Sugar:
a gle, bilo koja guma nakon prvog postenog zagrijavanja(citaj:duzeg ganjanja) gubi ona svoja prava svojstva,isto tako,ako motor dugo ne vozi ,takodjer atmosferski utjecaji nejdu u korist gumi....
ma ima puno razlicitih uzroka i nemres tocno odredit kilometrazu trajanja,jednostavno,kad osjetis da je pri kraju stanes pred neke pickice i opalis po gasu,mozda se koja i upeca :icon_biggrin:
speed:
ja sam svoju zadnju mijenjal na 5000 km,nisu se vise vidjele ni crte,a prije nego sam je promijenio sve oko mene je bilo puno dima :toothy9:,jos je imam doma,bit ce dobra za jos koji put zapalit,imas pravo sugi,upecal sam curu,one se jednostavno pale na to :toothy12: :icon_biggrin:
Sugar:
ma sva se navlazi od mirisa paljevine :headbang:
Punisher:
--- Citat: Sugar - 27 Travanj, 2007, 12:58:36 ---a gle, bilo koja guma nakon prvog postenog zagrijavanja(citaj:duzeg ganjanja) gubi ona svoja prava svojstva,isto tako,ako motor dugo ne vozi ,takodjer atmosferski utjecaji nejdu u korist gumi....
--- Kraj citata ---
Je ali je StreetRunner rekao da je on vozio nakon ćaće koji je vozio 9000km... nemoguće da su u tako kratkom razdoblju toliko prešli... ciljam na to da je guma predugo bila na skuteru, biće se počela raspadati :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju