Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (25/1212) > >>

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 09 Srpanj, 2009, 02:01:22 ---aha budem.......neznam 3 recenice napisat bez pravopisnih gresaka a ko bi napisao cijelu knjigu......to cu ipak ostavit tebi da se zabavljas......materijala imas dovoljno.....  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
ne ne....to onda nie zabawno.....ja bum ju cenzurirala.....xD

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 09 Srpanj, 2009, 02:02:54 --- ne ne....to onda nie zabawno.....ja bum ju cenzurirala.....xD

--- Kraj citata ---

zabavno ili ne zabavno ja sam nepismen........imo sam 3 iz hrvatskog i to jedva i drugi su mi pisali lektire i zadacnice.......ti pisi ja te kontroliram.......i bolje bez cenzure.......bolje cemo prodat.......bit ce vise love......  :icon_tongue:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 09 Srpanj, 2009, 02:13:32 ---
zabavno ili ne zabavno ja sam nepismen........imo sam 3 iz hrvatskog i to jedva i drugi su mi pisali lektire i zadacnice.......ti pisi ja te kontroliram.......i bolje bez cenzure.......bolje cemo prodat.......bit ce vise love......  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
pih sam se tjeŠi....twoju biografiju bi prozwali fijaskom godine....jbt....bakice bi pozaspale dok bi ju Čitale....xD

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 09 Srpanj, 2009, 02:24:26 ---pih sam se tjeŠi....twoju biografiju bi prozwali fijaskom godine....jbt....bakice bi pozaspale dok bi ju Čitale....xD

--- Kraj citata ---

moguce......onda bolje da to ostavimo za sebe......  ;D

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 09 Srpanj, 2009, 02:33:44 ---moguce......onda bolje da to ostavimo za sebe......  ;D

--- Kraj citata ---
mislim da je najbolje da i dalje budeš ono kai jesi :P PIČKICA hihihihihhi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju