Ostalo > Chat house
CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)
2TDottore:
--- Citat: divljakusa - 09 Srpanj, 2009, 01:33:13 ---pa ja sam to i otkrila.....xD
--- Kraj citata ---
a da.......nisam znao.......prvi glas......jesi jos nes otkrila a da ja to neznam...... :P
divljakusa:
--- Citat: 2TDottore - 09 Srpanj, 2009, 01:40:51 ---a da.......nisam znao.......prvi glas......jesi jos nes otkrila a da ja to neznam...... :P
--- Kraj citata ---
uuuuuuu....joŠ pitaŠ....iam cijeli spisak....al od tolkog pisanja bi dobila ban....:P
2TDottore:
--- Citat: divljakusa - 09 Srpanj, 2009, 01:44:32 ---uuuuuuu....joŠ pitaŠ....iam cijeli spisak....al od tolkog pisanja bi dobila ban....:P
--- Kraj citata ---
kolko ti to raznoraznih spisaka imas o meni......jos malo pa mos napisat i biografiju o meni.... :P
divljakusa:
--- Citat: 2TDottore - 09 Srpanj, 2009, 01:48:55 ---kolko ti to raznoraznih spisaka imas o meni......jos malo pa mos napisat i biografiju o meni.... :P
--- Kraj citata ---
to nas buš ti iznenadil.....sa biografijom....ko i modni maČak....:)
2TDottore:
--- Citat: divljakusa - 09 Srpanj, 2009, 01:51:13 ---to nas buš ti iznenadil.....sa biografijom....ko i modni maČak....:)
--- Kraj citata ---
aha budem.......neznam 3 recenice napisat bez pravopisnih gresaka a ko bi napisao cijelu knjigu......to cu ipak ostavit tebi da se zabavljas......materijala imas dovoljno..... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju