Tehnički kutak > Tuning skutera

gurtner 12

<< < (4/4)

tomof10:
imam mislim 55 i 76 od gurtnera a i od delorta m6 ih imam dosta

benelli:

--- Citat: DvdAerox - 26 Lipanj, 2009, 00:09:52 ---lol, sad cackam po svom gurtneru 12 i taj karb je stvarno igracka, jbt. mogli bi bolji karb pocet stavljat na te minarellije.. uglavnom meni je dizna 78 unutra i bila je sa orig.. igla je sa osiguracem na najvisljem polozaju kada gledas od kraja, znaci suprotno od spica..

--- Kraj citata ---
meni je sad od 76 i sav mi se gusi ali to je na org termo grupi ne na kitu ono nabim gas sav je zagusen i onda krene ili kad stanem malo i radi na minimumu onda dobro krene ali kad malo duze vec mi je onako zagusen
--- Citat: tomof10 - 26 Lipanj, 2009, 00:10:43 ---imam mislim 55 i 76 od gurtnera a i od delorta m6 ih imam dosta

--- Kraj citata ---
e ajde ako imas za gurtner tu od 55 da se dogovorimo jer mi treba dok ne vratim kit gore tj dok ne kupim radilicu

tomof10:
bolan nema problema dat cu ti je dzabe tebi jer smo dobri sutra ti se javim jer cu ic u metkovic pa cu ti poslat za koji dan.

benelli:

--- Citat: tomof10 - 26 Lipanj, 2009, 00:17:48 ---bolan nema problema dat cu ti je dzabe tebi jer smo dobri sutra ti se javim jer cu ic u metkovic pa cu ti poslat za koji dan.

--- Kraj citata ---
ok,hvala puno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju