Tehnički kutak > Tuning skutera

gurtner 12

<< < (3/4) > >>

benelli:

--- Citat: tomof10 - 25 Lipanj, 2009, 23:53:30 ---ako hoces stavit m6 diznu iz delorta moras pobrusit onaj tuljak di ulazi dizna do kraja do navoja gdje se sarafa orginal od gurtnera tako sam ja radio i sve pase?

--- Kraj citata ---
a nemam od 64 ni za dellorta pa onda cu rade kupit org za gurtner

tomof10:
mislim da imam ja od delorta moram potrazit pa cu ti je poslat

sfx:

--- Citat: benelli - 25 Lipanj, 2009, 23:52:36 ---a nemam manju diznu a i vec sam stavio gore gurtner jer sam najprije probao sa 17.5 ali sad diznom od 80 i nikako u pit stopu imaju za dellorto dizne a za gurtner znas mozda

--- Kraj citata ---

ja kad sam bio po dizne, najmanja m6 je bila 70... a ima jos drugih dizna, treba pitat...

benelli:

--- Citat: tomof10 - 25 Lipanj, 2009, 23:56:47 ---mislim da imam ja od delorta moram potrazit pa cu ti je poslat

--- Kraj citata ---
ok,pa mi javi ako nađeš
--- Citat: sfx - 25 Lipanj, 2009, 23:57:45 ---ja kad sam bio po dizne, najmanja m6 je bila 70... a ima jos drugih dizna, treba pitat...

--- Kraj citata ---
ali opet bolje nego 76 ali nema veze mozda za gurtner imaju od 64,ali najvjerojatnije sutra popodne cu se zaletit do poreca pa mozda imaju u yamahi

DvdAerox:
lol, sad cackam po svom gurtneru 12 i taj karb je stvarno igracka, jbt. mogli bi bolji karb pocet stavljat na te minarellije.. uglavnom meni je dizna 78 unutra i bila je sa orig.. igla je sa osiguracem na najvisljem polozaju kada gledas od kraja, znaci suprotno od spica..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju