Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa kretanjem...

<< < (2/3) > >>

al bandi:

--- Citat: doritos - 25 Lipanj, 2009, 19:06:07 ---...to ti je ulje, to ti je normalno, bar meni tako dimi u pm dok je hladan, kad se zagrije sve ok... ;D

--- Kraj citata ---

ne ne ...u tome i je problem ....ja kad ga upalim vrti se između 1000 i 2000 okretaja ,i on može tako radit i 10 minuta i opet će isto onako teško krenit, a npr ako ga upalim i odma ga dignem do 4000 i ''ispušen'' normalno će krenit

al bandi:

--- Citat: ivanm - 25 Lipanj, 2009, 20:38:46 ---serijski skuteri najčešće imaju premekane federe na kvačilu ili su zbog kilometraže popustili u čvrstoći pa rano hvataju, zato je start slab..
jedino da nabaviš tvrđe, samo je pitanje koje i sa kojeg skutera pašu...

--- Kraj citata ---

skuter ima 1500 km tako da ne virujen...nije to meni pri svakom kretanju ...nakon 50 ak metara vožnje sve 5  :icon_thumright:

Lazo:

--- Citat: al bandi - 25 Lipanj, 2009, 23:42:16 ---skuter ima 1500 km tako da ne virujen...nije to meni pri svakom kretanju ...nakon 50 ak metara vožnje sve 5  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

meni samo prvo paljenje ujutro ili ak ga nepalim 5-6 sati tako bijelo dimi i treba mu da krene al kad se zagrije onda sve 5.... koliko sam čitao na ovom forumu da je to normalno sad ak je i kod tebe tako onda nemaš problema

al bandi:
ali odkud toliko puno dima,di se to taloži ? jer u vožnji kasnije skoro i ne pušta dim  :icon_biggrin:

ivanm:
to je nesagorjeli benzin i možda mješalica baca malo više ulja i kad je hladan motor ne izgara nego šiba na spuh van..
ako je kasnije ok, onda nije ništa..
i ja se polako vozim do glavne ceste 300m, i onda kad krenem po gasu iza mene ostane oblak dima, to je normalno, ipak je to "cvajo" :-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju