Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa kretanjem...
al bandi:
Pozdrav...skuter ide sve 5 nema nikakvih problema al me jako živcira to šta kad ga upalin ,moran mu nabijat gasa jer inače da samo krenem nakon par minuta zagrijavanja moga bi dat gas do kraja on bi polako počea kretat istovremeno puštajući tone bilog dima i tako nekih 10 ak metara ....i onda postane normalan zvuk skutera ...jel iko ima sličnih problema ili zna zbog čega je to tako?
speedfight 2:
motor je mozda s necim zagusen pa onda nece dok se ne zagrije ili su valjcici u pitanju...ja kad sam isao na tehnicki sam zagusio motor da prode brzina i onda sam imao iste simptome kao i ti sad...
doritos:
...to ti je ulje, to ti je normalno, bar meni tako dimi u pm dok je hladan, kad se zagrije sve ok... ;D
ivanm:
serijski skuteri najčešće imaju premekane federe na kvačilu ili su zbog kilometraže popustili u čvrstoći pa rano hvataju, zato je start slab..
jedino da nabaviš tvrđe, samo je pitanje koje i sa kojeg skutera pašu...
_aerox_:
--- Citat: ivanm - 25 Lipanj, 2009, 20:38:46 ---serijski skuteri najčešće imaju premekane federe na kvačilu ili su zbog kilometraže popustili u čvrstoći pa rano hvataju, zato je start slab..
jedino da nabaviš tvrđe, samo je pitanje koje i sa kojeg skutera pašu...
--- Kraj citata ---
ja mislim da je to kopija minarelli/morini.od svakog ponesto pase,al nisam ziher
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju