Općenito > Propisi

problem oko prijepisa...

(1/5) > >>

ChRiStIaN:
dakle nedavno sam vxra prodao...

lik je iz hercegovine al je prijavljen u zadru i ostavi osam mu tablicu i prometnu, knjizicu vozila sam zadrzao! napravili smo ugovor naravno, ja ovjerio ugovor i sad mi se lik uopce ne javlja! A znam da imam 15 dana kao da odjevim motor, no ovaj mi se nikako ne javlja...kaj da radim sad? I jel ugovor dovoljan da me ogradi od bilo kakvih daljnjih stvari kaj se tice motora...jer je taj lik mogo pobit s njim 300 ljudi i meni murija moze doc srat il kaj...help!  :help:

gokiSP:
kakav ugovor si napravio? kupoprodajni ili punomoc?

ChRiStIaN:

--- Citat: gokiSP - 25 Lipanj, 2009, 13:46:35 ---kakav ugovor si napravio? kupoprodajni ili punomoc?

--- Kraj citata ---

kupoprodajni

Nikon:
ti si triba ic s knjizicom, prometnom i tablicom na policiju odjavit motor, a on ga tamo prijavit jer ima vazeci tehnicki..

bez tablice i prometne nemos odjavit motor... jeben si u svakom slucaju

duje87:

--- Citat: Nikon - 25 Lipanj, 2009, 13:52:10 ---ti si triba ic s knjizicom, prometnom i tablicom na policiju odjavit motor, a on ga tamo prijavit jer ima vazeci tehnicki..

bez tablice i prometne nemos odjavit motor... jeben si u svakom slucaju

--- Kraj citata ---

tia san nesto napisat na ovo,al tu i tamo je bolje sutit :laughing6: :laughing6:

koliko znan za ovi neki novi zakon,imas 15 dana za odjavit motor inace ti dolazi kazna na vrata,al ako on nesto skrivi s motoron,tu se mozes ogradit sa tin kupoprodajnin :icon_thumright:

p.s.a najbolje ti je ic nap oliciju provjerit sta mozes ucinit sada za odjavit motor,posto ti se on ne javlja..al tvoja je greska sta ga prije prodaje nisi odjavia..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju